- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένας τραυματίας από πρόσκρουση σκάφους σε ύφαλο στην Αλόννησο
Οι επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν στη στεριά
Αλόννησος: Πρόσκρουση σκάφους σε ύφαλο - Ένας τραυματίας
Ένα άτομο τραυματίστηκε από την πρόσκρουση σκάφους αναψυχής σε ύφαλο στη θαλάσσια περιοχή «Άγιος Πέτρος» Αλοννήσου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άμεσα στο σημείο μετέβησαν λιμενικοί που διαπίστωσαν ότι το σκάφος είχε βγει στην ακτή, μετά από πρόσκρουση του σε ύφαλο, προς αποφυγή ολικής του βύθισης.
Οι τέσσερις επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το σκάφος και βγήκαν στη στεριά, ενώ ένας εξ αυτών, ο οποίος είχε τραυματιστεί, μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, ήταν η δημιουργία ρήγματος στο δεξιό πρωραίο τμήμα του σκάφους, κάτω από την ίσαλο γραμμή.
Το σκάφος, μετά από προσωρινή επισκευή της ρηγμάτωσης, πρόκειται να ανελκυστεί στον λιμένα Πατητηρίου Αλοννήσου. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Δεν θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι της χρονιάς
Οι μαθητές σέβονται και χαίρονται τις τοιχογραφίες
Στη μάχη και ένα ελικόπτερο
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρό του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές στις οποίες έχουν καταγραφεί
Το πρώτο οργανωμένο φθινοπωρινού τύπου σύστημα φέρνει βροχές και καταιγίδες
Ποιοι είναι δικαιούχοι του βοηθήματος
Η άδεια για τους γονείς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.