- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Σε πλοίο στο λιμάνι ασθενείς του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης μετά την εκκένωση
Σε τέντες τα σοβαρά περιστατικά
Αλεξανδρούπολη: Σε πλοίο στο λιμάνι ασθενείς του νοσοκομείου - Σε τέντες τα σοβαρά περιστατικά
Στην εκκένωση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης προχώρησαν οι Αρχές μετά από απόφαση του υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους και του προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου.
Η εξάπλωση της πυρκαγιάς ήταν τέτοια που δεν άφηνε περιθώρια και εναλλακτικές λύσεις και οδήγησε στη μεταφορά των ασθενών με ασθενοφόρα σε υγειονομικές μονάδες εντός της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Συνολικά συνδράμουν 30 ασθενοφόρα από Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Καβάλα, Ξάνθη, Διδυμότειχο και Θεσσαλονίκη, ενώ στη «μάχη» βρίσκονται επιπλέον 3 στρατιωτικά υπό το συντονισμό του προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου.
Τα πλάνα από βίντεο που δημοσίευσε το e-evros.gr από το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, δείχνει το «Αδαμάντιος Κοραής» να έχει μετατραπεί σε προσωρινό νοσοκομείο μετά την εκκένωση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της πόλης (ΠΓΝΑ). Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ κάνει λόγο για συνολικά 90 ασθενείς που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο ferry boat «Αδαμάντιος Κοραής» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Αξίζει δε να σημειωθεί πως στον εξωτερικό χώρο έχουν στηθεί τέντες για τα σοβαρά περιστατικά ενώ τα καταστρώματα του πλοίου έχουν μετατραπεί σε θαλάμους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο νέος φωτισμός έχει ως στόχο την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής φυσιογνωμίας και της οχυρωματικής δομής του μνημείου
Προειδοποίηση για βροχές κα καταιγίδες
Για αύριο έχει εκδοθεί κόκκινη προειδοποίηση για Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Δωδεκάνησα
Σε πλήρη ετοιμότητα ο Εθνικός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας
Κλείνει οριστικά το ιστορικό καφενείο επί της Χαριλάου Τρικούπη και Καλλιδρομίου γωνία
Με τη συμμετοχή 22 σχολείων και της Φιλαρμονικής Λεμεσού τιμήθηκε η εθνική επέτειος
Η ελληνική σημαία είναι 150 τετραγωνικών μέτρων
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Σε ποιες περιοχές η παρέλαση θα γίνει με βροχή
Ο ηθοποιός ως πολιτικώς ενάγων μετά τη μήνυση εναντίον γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα με τους 40 «αχυράνθρωπους»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.