Ελλαδα

Ξαφνικό μπουρίνι σε Χαλκιδική και Φωκίδα - 4 τραυματίες, ένα παιδί στη ΜΕΘ

Ανεμοστρόβιλος στη Χαλκιδική - Σοβαρά τραυματισμένο ένα παιδί στη Φωκίδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπουρίνι στη Χαλκιδική
© halkidikinews.gr

Τέσσερις τραυματίες, ο ένας στο νοσοκομείο, από ανεμοστρόβιλο στη Χαλκιδική - 4χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά στη Φωκίδα

Η αλλαγή του καιρού με τη συννεφιά σήμερα έγινε ιδιαίτερα αισθητή στη Φωκίδα και στη Χαλκιδική. Και στις δύο περιοχές ξέσπασε ξαφνικό μπουρίνι και στην πρώτη περίπτωση, μάλιστα, ως αποτέλεσμα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ένα 4χρονο αγόρι.

Το παιδί βρισκόταν στην παραλία της Σεργούλας Φωκίδας. Ξαφνικά, λόγω της δυνατής βροχόπτωσης και του αέρα, «σηκώθηκαν» σανίδες SUP που υπήρχαν στην παραλία. Μια απ’ αυτές χτύπησε στο κεφάλι τον 4χρονο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-curf0hwosbz5)

Αμέσως έσπευσαν για βοήθεια λουόμενοι και μια γιατρός που βρισκόταν στην περιοχή. Το αγόρι είχε σφυγμό, αλλά είχε χάσει τις αισθήσεις του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το 4χρονο αγόρι βρίσκεται ήδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, όπου έχει εισαχθεί στη ΜΕΘ.

Ανεμοστρόβιλος στη Χαλκιδική

Το πέρασμα ξαφνικής καταιγίδας από την παραλία των Νέων Πλαγίων Χαλκιδικής ήταν σαρωτικό. Για μερικά λεπτά, λόγω του ισχυρού αέρα δημιουργήθηκε ανεμοστρόβολος, με αποτέλεσμα να σηκωθούν ομπρέλες από την παραλία και να δημιουργηθεί αναστάτωση.

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην περιοχή, τραυματίστηκαν -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- τέσσερα άτομα. Μάλιστα, ένας 19χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πολυγύρου, καθώς, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, πιθανόν υπέστη κάταγμα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-curcxycwcnzt)

Τα υπόλοιπα τρία άτομα υπέστησαν ελαφριές κακώσεις και τους παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες από δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο.

Φθορές προκλήθηκαν σε υποδομές beach bar.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ