Ελλαδα

Παρτσαλάκης: «Σεβαστείτε τα παιδιά μας» - Το παράπονο του ηθοποιού για τα φοιτητικά ενοίκια

Τι ενοίκιο ζήτησαν από τον γιο του που πέρασε φοιτητής στα Ιωάννινα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Παρτσαλάκης
© Instagram/giorgos_partsalakis_official

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η καταγγελία του ηθοποιού για την αναζήτηση φοιτητικής στέγης για τον γιο του

Το παράπονό του για τα υψηλά ενοίκια για τους φοιτητές εξέφρασε ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, με αφορμή το γεγονός ότι ο γιος του πέρασε φοιτητής στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε στα Ιωάννινα για την αναζήτηση σπιτιού για τον γιο του και μίλησε για την εμπειρία του, κάνοντας έκκληση στους ιδιοκτήτες ακινήτων να σεβαστούν τα παιδιά που πηγαίνουν σε μια άλλη πόλη προκειμένου να σπουδάσουν.

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Παρτσαλάκης

«Ο γιος μου πέρασε στη Φιλοσοφική στα Ιωάννινα. Έψαξα να βρω ένα σπίτι. Ένας άνθρωπος αποφάσισε πως θέλει 2.500 ευρώ προκαταβολή για τα χρήματα που δεν θα φαίνονταν στο συμβόλαιο. Και να φαίνονται τα μισά χρήματα στο συμβόλαιο, για να γλιτώσει κάποια από την εφορία», δήλωσε ο κ. Παρτσαλάκης σε παρέμβασή του στο Mega.

O ίδιος υπογράμμισε πως το ζήτημα δεν είναι προσωπικό και συμπλήρωσε πως θέλησε να μιλήσει δημοσίως, επειδή επικοινώνησε με πολλούς που αντιμετωπίζουν ανάλογα φαινόμενα, αναζητώντας φοιτητική στέγη.

«Δεν πιστεύω στις ελεγκτικές υπηρεσίες, ότι μπορούν να βάλουν μια τάξη γιατί ζούμε σε μια ελεύθερη αγορά η οποία έχει γίνει εγκληματική. Πιστεύω μόνο στον άνθρωπο. Ήθελα να παρακαλέσω αυτούς του ανθρώπους που έχουν αποκτήσει με κόπο ένα σπίτι, να πάρουν τα χρήματά τους, αλλά να σεβαστούν αυτά τα παιδιά», δήλωσε ο ηθοποιό.

«Αυτά τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι τους για να στήσουν μια καινούρια Ελλάδα. Ας τα αντιμετωπίσουν σαν παιδιά τους. Μπορεί κι αυτοί κάποια στιγμή να στείλουν τα παιδιά τους σε άλλον τόπο», σημείωσε για τους ιδιοκτήτες στους οποίους απευθύνονται πολλοί αυτή την εποχή, αναζητώντας φοιτητικό σπίτι.

«Έλεος, βοηθήστε τα παιδιά μας γιατί μπορεί κάποιος μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω, να δανειστεί, αλλά υπάρχουν και παιδιά που πάνε να βρουν το Πανεπιστήμιο αλλά και μια δουλειά για να μπορούν να επιβιώσουν. Δεν είναι τουρίστες. Μια παράκληση, σεβαστείτε αυτά τα παιδιά, έρχονται για να φτιάξουν τη ζωή τους», κατέληξε ο Γιώργος Παρτσαλάκης απευθυνόμενους στους ιδιοκτήτες ακινήτων για το θέμα της φοιτητικής στέγης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cudlx8sl7t5t)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ