- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φωτιά στη Μαγνησία: Εκκένωση κατοίκων της Νέας Αγχιάλου διά θαλάσσης προς τον Βόλο
Σε συναγερμό έχουν τεθεί τα στελέχη του λιμενικού σώματος, καθώς κόσμος έχει συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Νέας Αγχιάλου προκειμένου να εγκαταλείψουν την περιοχή εξαιτίας των απανωτών εκρήξεων που ακούγονται από αποθήκη πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και εξαιτίας του πύρινου μετώπου που πλησιάζει απειλητικά.
Τρία περιπολικά σκάφη του λιμενικού, δύο ρυμουλκά και 22 ιδιωτικά σκάφη, έχουν μεταφέρει ήδη 30 άτομα από τη Νέα Αγχίαλο στον Βόλο, με το λιμενικό να βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα.
Στελέχη του λιμενικού έχουν αναλάβει την επιβίβαση των πολιτών στα σκάφη ιδιωτών, τα οποία αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι. Οι πολίτες μεταφέρονται στο λιμεναρχείο του Βόλου για καταμέτρηση και εν συνεχεία, μεταφέρονται στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου. Από εκεί, θα διοχευτούν σε ξενοδοχεία της περιοχής.
Αυτό που αναφέρουν στελέχη της πυροσβεστικής είναι πως ο δρόμος προς Βόλο είναι ανοικτός, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται τις εκρήξεις που ακούγονται σποραδικά στην περιοχή και οι οποίες προέρχονται από αποθήκη με πυρομαχικά της 111 Πτέρυγας Μάχης. Αποθήκη η οποία έχει κατά βαση βόμβες αεροσκαφών και σφαίρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα άκρα οδηγήθηκε η συζήτηση για την ακρίβεια στον αέρα του Open
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Επιστρατεύοντας περίπου 10.000 πράκτορες AI
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.