- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προκλητική δήλωση εμπρηστή: «Με εξιτάρει η κινητικότητα της πυροσβεστικής»
Ομολόγησε τρεις πυρκαγιές
Μεσσηνία: Δήλωση από τον εμπρηστή - «Με εξιτάρει η κινητικότητα της πυροσβεστικής»
Αντιδράσεις προκαλούν τα όσα ανέφερε σήμερα ο 30χρονος καθ' ομολογίαν εμπρηστής στην απολογία του για τις φωτιές που άναψε στη Μεσσηνία.
Όπως ανέφερε στην ανάρτηση μέσω της οποίας γνωστοποίησε τη σύλληψή του χθες ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, πρόκειται για κάτοικο Χαρακοπίου Μεσσηνίας, «ο οποίος ομολόγησε 3 πυρκαγιές, δύο τις τελευταίες ημέρες και μία την προηγούμενη χρονιά στην ευρύτερη περιοχή Χρυσοκελλαριάς και Υάμειας Μεσσηνίας».
Ημεδαπός 30 ετών κάτοικος Χαρακοπίου Μεσσηνίας ομολόγησε 3 πυρκαγιές, δύο τις τελευταίες ημέρες και μια την προηγούμενη χρονιά στην ευρύτερη περιοχή Χρυσοκελλαριάς και Υάμειας Μεσσηνίας. Κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) July 19, 2023
Σημειώνεται πως πρόκειται για έναν άνδρα γνωστό στις Αρχές, καθώς φαίνεται πως τον είχαν συλλάβει και πέρσι για τον ίδιο ακριβώς λόγο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.
Στην απολογία του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Action 24, ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, λέγοντας ότι τον εξιτάρει να βλέπει τις ρίψεις νερού από «τα εναέρια μέσα, τις σειρήνες και την όλη κινητικότητα της Πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια κατάσβεσης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.