Ελλαδα

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ο δολοφόνος έγραψε «παιδεραστής» με το αίμα του 64χρονου

Όσα περιγράφει ο ίδιος για το φονικό

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και ανάμεσά τους αστυνομικός
© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Θεσσαλονίκη - Δολοφονία 64χρονου: Ο θύτης έγραψε «παιδεραστής» με το αίμα του θύματος

Πρωτοφανή υπόθεση για τα ελληνικά χρονικά, εάν φυσικά ισχύουν τα καταγγελλόμενα, χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τη δολοφονία ενός 64χρονου από έναν 29χρονο, ο οποίος όπως υποστήριξε πως έκανε ότι έκανε επειδή το θύμα, προσπάθησε να τον βιάσει.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο 29χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, σήμερα τα ξημερώματα, ενώ ο ίδιος καθόταν σε ένα παγκάκι λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από την είσοδο του σταθμού τρένων στη Μενεμένη, τον πλησίασε ο 64χρονος. Άρχισαν να συνομιλούν, και σύμφωνα πάντα με τον 29χρονο, το θύμα, του είπε πως ψάχνει ένα άτομο για κάποιες εργασίες στο σπίτι.

Ο 29χρονος, τον ακολούθησε στο σπίτι του, στην οδό Καζαντζάκη, και εκεί μέσα, όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, ο 64χρονος του επιτέθηκε για να τον βιάσει. Ο ίδιος αντέδρασε και τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα. Κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και τον έδεσε από τον λαιμό στην καρέκλα με ένα σχοινί του οποίου η άλλη άκρη ήταν δεμένη σε ένα έπιπλο του σπιτιού.

Ο 64χρονος, κατά τα λεγόμενα του 29χρονου, τον προκαλούσε με αποτέλεσμα πάνω στα νεύρα του να πάει στην κουζίνα όπου πήρε τρία μαχαίρια. Τα δύο τα κάρφωσε σε ένα στρώμα, ενώ με το τρίτο τον χτύπησε κάτω από την κοιλιά, στην βουβωνική χώρα.

Στη συνέχεια, πήρε ένα σφουγγάρι, και με το αίμα του 64χρονου, έγραψε στον τοίχο με κεφαλαία γράμματα την λέξη «παιδεραστής».

Η ψυχολογία του 29χρονου δεν είναι σε καλή κατάσταση, φαίνεται να πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας και για αυτό τον λόγο έχει ζητηθεί η εξέτασή του προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρέπει να μεταφερθεί σε ψυχιατρείο ή ενώπιον του εισαγγελέα.

Όπως και να έχει, η υπόθεση είναι ιδιαίτερα περίεργη καθώς τα ξημερώματα ο 29χρονος αποφασίζει να πάει στο σπίτι του 64χρονου, για να δει τα «μερεμέτια» που ήθελε το θύμα να κάνει. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν σε καμία περίπτωση να συμβαίνει κάτι διαφορετικό, μια ενδεχομένως συμφωνία η οποία για άγνωστους λόγους «στράβωσε» ή να υπάρχει κάποια προϊστορία των δύο ανδρών.

Όπως ανέφεραν αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, ερευνάται το παρελθόν του 29χρονου, ενώ ο 64χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν με αδικήματα που σχετίζονται με τη γενετήσια αξιοπρέπεια, την ασέλγεια και τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων παιδιών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ