- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πνιγμοί στην Ελλάδα: Πάνω από 100 στις ελληνικές θάλασσες σε 45 ημέρες
Θλιβερά είναι τα στοιχεία για τους πνιγμούς πολιτών στις ελληνικές θάλασσες τις τελευταίες 45 ημέρες, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεκροί ξεπερνούν τους 100.
Σύμφωνα με το Mega, στην Ελλάδα έχουν καταγράφει 106 πνιγμοί, ενώ πέρσι συνολικά είχαν καταγραφεί 196 τέτοιοι θάνατοι. Συγκεκριμένα, οι 106 πνιγμοί στη θάλασσα έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα το διάστημα μεταξύ 1 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου. Πέρσι, οι 196 θάνατοι καταγράφηκαν το διάστημα μεταξύ 1 Ιουνίου έως 15 Αυγούστου.
Από τους 106 πνιγμούς, οι 34 αφορούν ανθρώπους έως 70 ετών και οι υπόλοιποι ανθρώπους ηλικίας άνω των 71 ετών. Μεταξύ αυτών, οι 72 ήταν άνδρες και οι 34 γυναίκες. Από αυτούς, οι 62 ήταν Έλληνες και οι άλλοι 44 ήταν τουρίστες.
Από τους 1.497 ελέγχους που έκανε το λιμενικό σε παραλίες, η 1 στις 5 δεν έχει ναυαγοσώστη ή μέριμνα για πρώτες βοήθειες ενώ διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε 33 από αυτές.
Τις τελευταίες ημέρες πνιγμοί έχουν καταγραφεί και σε πισίνες. Σήμερα, σε πισίνα ξενοδοχείου στη Νέα Μάκρη άφησε την τελευταία της πνοή μία 10χρονη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πομεράνιαν δεν απομακρύνθηκε από τον ιδιοκτήτη του, όταν έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς
Ήταν τα τελευταία μαθήματα ειδικότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε δικογραφία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Ξεκινούν αύριο τα Ειδικά Μαθήματα στα ΓΕΛ
«Προσέξτε τα παιδιά σας αν είναι στη θάλασσα, μήπως έχουμε κανένα μικρό τσουνάμι», προειδοποίησε ο σεισμολόγος
Η Βουλή στηρίζει την εκστρατεία ενημέρωσης που εκπονεί όλο τον χρόνο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.