- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
«Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω», λέει ο δράστης της δολοφονίας του 50χρονου στη Θεσσαλονίκη
Πώς έγινε το έγκλημα
Θεσσαλονίκη - Δολοφονία 50χρονου: Ο 45χρονος δράστης στον εισαγγελέα - Η θέση του για το έγκλημα
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης ο 45χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 50χρονου το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
O 45χρονος παραδόθηκε αυτοβούλως, ένα 24ωρο μετά το έγκλημα το απόγευμα της Παρασκευής (14.7), στην Αστυνομία, ομολογώντας την πράξη του. Ο ίδιος, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, φαίνεται να υποστήριξε ότι τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές από το θύμα.
«Με απείλησε για τη ζωή μου», λέει ο 45χρονος για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη
«Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω. Με απείλησε για τη ζωή μου και μου επιτέθηκε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, περιγράφοντας τη σκηνή της δολοφονίας. Ο 45χρονος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, κατά πληροφορίες, κατέθεσε ότι προμηθεύτηκε το όπλο - με το οποίο τέλεσε το έγκλημα - για λόγους προστασίας, εξαιτίας των απειλών που, όπως ισχυρίζεται, δεχόταν.
Ως προς την αιτία του «εχθρικού κλίματος» που υπήρχε εις βάρος του, ο κατηγορούμενος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έκανε λόγο για κάποια οικονομική διαφορά που είχε με τον 50χρονο. Αφού πυροβόλησε δύο φορές το θύμα του, απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του από τον τόπο του εγκλήματος και κινήθηκε προς τη Χαλκιδική, μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών. Κατά μήκος της διαδρομής πέταξε το όπλο, το οποίο, παρά τις έρευνες των αστυνομικών δεν έχει εντοπιστεί, ενώ άφησε το όχημα στην παραλία Καλύβες της Χαλκιδικής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.