- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στον Πειραιά για νεκροψία μεταφέρονται οι σοροί των δυο νεαρών Ιρλανδών που πέθαναν στην Ίο
Οι τελευταίες εξελίξεις στην τραγωδία που συγκλόνισε Ελλάδα και Ιρλανδία
Ίος: Στον Πειραιά οι σοροί των δυο νεαρών Ιρλανδών που βρέθηκαν νεκροί στο νησί - Θα διενεργηθεί νεκροψία για τα αίτια της τραγωδίας.
Στον Πειραιά όπου θα διενεργηθεί νεκροψία μεταφέρονται σήμερα οι σοροί των δύο νεαρών Ιρλανδών που βρέθηκαν νεκροί στο νησί της Ίου, τις προηγούμενες μέρες, όπου βρισκόταν για διακοπές.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικές Αρχές, ο ένας εξ αυτών βρέθηκε νεκρός σε χωράφι του νησιού με τραύμα στο κεφάλι και ο δεύτερος έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο λιμάνι του νησιού για να αναχωρήσει, στεναχωρημένος από τον θάνατο του φίλου του.
Σε ό,τι αφορά το τραύμα στο κεφάλι του 18χρονου Ιρλανδού οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Ίου εκτιμούν ότι προήλθε από την πτώση αλλά από τις αστυνομικές Αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
Ο νεαρός Ιρλανδός διασκέδαζε το βράδυ του Σαββάτου σε μπαρ του νησιού και κατά την επιστροφή του στο δωμάτιο που διέμενε φαίνεται να έχασε τον δρόμο και να έπεσε σε χωράφι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Η εξαφάνιση του δηλώθηκε στην Αστυνομία από τους φίλους του το πρωί της επόμενης μέρας και ύστερα από κινητοποίηση οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν.
Οι νεαροί αποτελούσαν μέρος μιας μεγάλης ομάδας αποφοίτων του λυκείου Ballsbridge και είχαν έρθει στην Ίο, όπως πολλοί άλλοι συμπατριώτες τους, για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Πού θα κινηθεί ο υδράργυρος
Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναγνώριση ελαφρυντικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.