Ελλαδα

Κηφισός, Κηφισίας και Παραλιακή στο «κόκκινο» - Έντονα προβλήματα στους δρόμους

Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στον Κηφισό
Κίνηση στον Κηφισό (φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Κηφισός, Κηφισίας και Παραλιακή στο «κόκκινο» - Έντονα προβλήματα στους δρόμους - Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι τα ΚΤΕΛ. Χαμηλές ταχύτητες κατόπιν έως την Παραλιακή.

Δύσκολη η έξοδος στη Λεωφόρο Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Παλατάκι μέχρι τη Θηβών λόγω και τροχαίου νωρίτερα. Ομοίως και στην κάθοδο της Θηβών από Παλατιανή έως τη Λεωφόρο Αθηνών.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως τον Φλοίσβο και από το ύψος του Μοσχάτου έως την πλατεία Ιπποδαμείας. Δυσκολίες και στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του Τροκαντερό.

Δυσκολίες στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της Πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατά μήκος του Χολαργού έως το Ερρίκος Ντυνάν.

Προβλήματα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από Κατεχάκη έως Δαχτυλίδι Αττικής οδού και στην κάθοδο στο ύψος της Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και του Φάρου Ψυχικού.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Λεωφόρο Βεΐκου από τη Λεωφόρο Γαλατσίου και προς την Καποδιστρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ