- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ανήλικοι στον Βόλο έγδυσαν και βιντεοσκοπούσαν παιδί με ειδικές ανάγκες
Επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών που τους συνέλαβαν
Βόλος: Η αναβίωση της υπόθεσης bullying σε βάρος παιδιού με ειδικές ανάγκες στο δικαστήριο
Νέα υπόθεση που άγριου bullying έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ανήλικοι στον Βόλο φέρεται να έγδυσαν και να βιντεοσκοπούσαν παιδί με ειδικές ανάγκες. Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Ανηλίκων Κακουργημάτων. Οι ανήλικοι, οι οποίου δρούσαν σα συμμορία, επιτέθηκαν το 2019 σε αστυνομικούς.
Σύμφωνα με το gegonota.news, η παρέα των τεσσάρων, έγδυσε και βιντεοσκόπησε έναν συνομήλικό τους με ειδικές ανάγκες για να τον εξευτελίσουν και να προβάλλουν το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα. Με ένα αυτοκίνητο τον οδήγησαν σε ερημική περιοχή του Βόλου και μαγνητοσκοπούσαν τις πράξεις τους, ενώ είχαν βάλει στο αυτοκίνητο και αστυνομικό φάρο, για να φαίνεται πως είναι συμβατικό της Ασφάλειας. Όταν έφτασαν στην απόμερη περιοχή του Βόλου έγδυσαν το παιδί και το χτυπούσαν, ενώ τραβούσαν βίντεο.
Μετά από καταγγελία, μία ημέρα αργότερα οι ανήλικοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς. Μάλιστα, οι τέσσερις δράστες εξαπέλυσαν επίθεση στους αστυνομικούς, αρνούμενοι να μπουν στο περιπολικό.
Βόλος - Η Εκδίκαση της Υπόθεσης
Οι δύο από τους 4 κατηγορούμενους κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Ανηλίκων για κακούργημα, κατηγορούμενοι για αρπαγή ανηλίκου με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, για παράνομη βιντεοσκόπηση και μετάδοση πράξης άλλου, για αντιποίηση αρχής, αλλά και για απείθεια σε βάρος των αστυνομικών.
Όπως αναφέρει το gegonota.news, οι άλλοι δύο που έχουν ενηλικιωθεί, απείχαν από την ακροαματική διαδικασία και έτσι το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους καταδικάζοντάς τους σε ποινή τριών ετών περιορισμού σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων. Το δικαστήριο για τους δύο κατηγορούμενους αποφάσισε να ανατεθεί μέχρι τη συμπλήρωση του 25ου έτους της ηλικίας τους, η επιμέλεια σε επιμελήτρια ανηλίκων. Ο δεύτερος κατηγορούμενος θα πρέπει να ενταχθεί και σε θεραπευτικό πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και να ολοκληρώσει τη φοίτησή του στο Γυμνάσιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Από κασκαντέρ του Τσακ Νόρις έγινε εγκληματίας
Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Πώς θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι εμφανίσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη
Η πρόγνωση του Μeteo
Πόσο θα πέσει ο υδράργυρος - Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες
Εκδίδεται η NAVTEX με άμεση ισχύ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 40 διαρρήξεις
Επικοινωνία Τζιτζικώστα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.