- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Σοβαρό εργατικό ατύχημα στο εργοτάξιο του Μετρό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης, στον σταθμό Βενιζέλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο πριν τις 15:00, εργάτης έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων στο κενό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο εργάτης βρισκόταν πάνω σε σκαλωσιά και εργαζόταν σε τοιχίο όταν για άγνωστη αιτία, βρέθηκε στο κενό.
Στο σημείο το ΕΚΑΒ
Άμεσα στο σημείο έσπευσε μηχανή ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι διασώστες ακινητοποίησαν τη σπονδυλική στήλη του τραυματία και τον προετοίμασαν για ασφαλή μεταφορά στο νοσοκομείο.
Σημειώνεται πως επειδή ο τραυματίας βρισκόταν σε αρκετά μεγάλο βάθος, χρειάστηκε να επιστρατευτεί η πλατφόρμα μεταφοράς προσωπικού του εργοταξίου για να ανασυρθεί από το σημείο.
Ο τραυματίας παρελήφθη από το ασθενοφόρο και διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει ανοιχτό κάταγμα κάτω άκρου, ενώ η ζωή του δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.