Ελλαδα

Ραντεβού με το ΚΕΘΕΑ στη Θεσσαλονίκη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Οι δράσεις των προγραμμάτων Ιθάκη και Ανάδυση στην πλατεία Ναυαρίνου τη Δευτέρα 26/6

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών: Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και το ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ στην πλατεία Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 16 Ιουνίου.
#ΠάμεΜαζί: Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και το ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ στην Πλατεία Ναυαρίνου © Unsplash

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών: Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και το ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ στην πλατεία Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 16 Ιουνίου.

Ραντεβού στην Πλατεία Ναυαρίνου δίνουν το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και το ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ τη Δευτέρα  26 Ιουνίου 2023, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Από τις 12 το μεσημέρι, εργαζόμενοι/ες, μέλη και εθελοντές/τριες των δύο προγραμμάτων απεξάρτησης θα βρίσκονται στην Πλατεία Ναυαρίνου με ενημερωτικό περίπτερο και ομάδες ενημέρωσης για να συναντήσουν Θεσσαλονικείς όλων των ηλικιών, να απαντήσουν σε ερωτήσεις τους σχετικά με τις εξαρτήσεις και να δώσουν το μήνυμα της πρόληψης και της θεραπείας.

Από τις 21.30, κι ενώ θα συνεχίζονται οι ενημερωτικές δράσεις, θα παρουσιαστούν στον χώρο της εκδήλωσης  έργα των δημιουργικών ομάδων του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ. Η ομάδα Θεάτρου & Κινηματογράφου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΙΘΑΚΗ θα παρουσιάσει δύο ταινίες μικρού μήκους, ενώ η ομάδα φωτογραφίας το project με τίτλο «Η φιλοσοφία της ΙΘΑΚΗΣ».

Στον χώρο θα στηθεί έκθεση και πωλητήριο κεραμικών αντικειμένων του Εργαστηρίου Κεραμικής και Γυαλιού του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών αλλά και τα 40 χρόνια λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, του πρώτου προγράμματος απεξάρτησης που δημιουργήθηκε στη χώρα μας και έχει μέχρι σήμερα υποστηρίξει 16.800 περίπου άτομα.

Τόσο το πρόγραμμα ενηλίκων ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ όσο και το πρόγραμμα εφήβων ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν, χωρίς λίστες αναμονής και με σεβασμό στο απόρρητο.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 797662, κεντρική γραμματεία ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, κ. Θάλεια Καλοτραπέζη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ