Ελλαδα

Δύο νεαροί επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 37χρονο με σουγιά στην Πτολεμαΐδα

Κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία - οπλοκατοχή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Πτολεμαΐδα: Επιτέθηκαν σε 37χρονο με σουγιά και τον τραυμάτισαν - Κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία - οπλοκατοχή

Με σουγιά επιτέθηκαν σε 37χρονο δύο νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Πτολεμαΐδα για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοχρησίας - οπλοκατοχής, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, οι δύο δράστες (23 και 20 ετών) επιτέθηκαν αρχικά στον 37χρονο με τη χρήση ενός κομματιού ξύλου, ενώ στη συνέχεια ο 23χρονος, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (σουγιά), τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα.

Οι δύο δράστες αποχώρησαν από το σημείο αλλά συνελήφθησαν αργότερα (το απόγευμα) από αστυνομικούς, ενώ ο 37χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο».

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το αιχμηρό αντικείμενο και το κομμάτι ξύλου, με τα οποία οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα τους.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ