- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Έφοδος στο σπίτι του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη στην Ομόνοια - Τι αναζητούν οι αρχές
Συμπληρωματική κατάθεση θα δώσει η 12χρονη από τον Κολωνό
Ομόνοια - 63χρονος παιδόφιλος: Έρευνες στο σπίτι του για πορνογραφικό υλικό και ραντεβού με άλλες ανήλικες - Συμπληρωματική κατάθεση από την 12χρονη
Έρευνα στο σπίτι του 63χρονου που έστελνε άσεμνες φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό σε ανήλικες, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά, πραγματοποίησαν νωρίτερα οι αστυνομικοί.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ATHENS VOICE, μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς, ο 63χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του στο Κιάτο, το οποίο έκανα «φύλλο και φτερό». Οι αστυνομικοί αναζητούσαν ευρήματα που ενδεχομένως να τον συνδέουν με άλλες σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες, μετά και την αποκάλυψη της 12χρονης-θύμα του κυκλώματος παιδοβιαστών του Κολωνού, πως ο 63χρονος, ήταν ένας εκ των βιαστών της.
Σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ανήλικη, αναμένεται τις επόμενες ώρες, ίσως και σήμερα να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τον 63χρονο, ώστε να τον αναγνωρίσει και επίσημα, ώστε να ξεκινήσει η σε βάρος του διαδικασία.
Η σύλληψη του 63χρονου στην Ομόνοια
Υπενθυμίζεται πως ο 63χρονος, είχε συλληφθεί το Σάββατο στην Ομόνοια, έπειτα από ραντεβού -που πίστευε ότι έκλεισε- με μια ανήλικη κοπέλα. Αντί αυτής, εμφανίστηκε ο πατέρας της, ο οποίος τον ακινητοποίησε έως ότου φτάσουν οι αστυνομικοί. Μόλις οδηγήθηκε στο τμήμα, δήλωσε αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Το «βαρύ» παρελθόν του 63χρονου
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος σήμερα Σ.Κ. είχε συλληφθεί το 1998 επειδή κακοποίησε σεξουαλικά μια 35χρονη -τότε- γυναίκα στα Πετράλωνα. Ο δράστης, είχε βάλει αγγελίες, αναζητώντας νεαρές γυναίκες για να κρατήσουν τα παιδιά του. Μόλις η άτυχη 35χρονη μπήκε στο σπίτι, διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν παιδιά. Ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από τον δράστη, ο οποίος τη βίασε. Μόλις η γυναίκα κατάφερε και έφυγε από το σπίτι-κολαστήριο, πήγε στην αστυνομία καταγγέλλοντας τον βιασμό, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και να εκτίει ποινή φυλάκισης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.