Ελλαδα

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια

«Ξέρει, μάλιστα, πού μένει», ανέφερε ο κος Λύτρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αναγνώρισε τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια -«Ξέρει, μάλιστα, πού μένει», ανέφερε ο κος Λύτρας

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη χθες στην Ομόνοια ως έναν από τους άνδρες με τους οποίους είχε συναντηθεί. Η αποκάλυψη έγινε από τη θεία της 12χρονης στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star.

Η ανιψιά της ανέφερε ότι η επαφή τους δεν έγινε μέσω μηνυμάτων, οπότε δεν υπάρχει κάτι γραπτό, αλλά η 12χρονη τον αναγνώρισε ως έναν από τους άνδρες που είχε συναντήσει. Επίσης, ανέφερε ότι ο 63χρονος την προώθησε και σε έναν ηλικιωμένο άνδρα μετά το ραντεβού τους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctalxpces8zt)

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας ανέφερε πως «η 12χρονη στην έκτη της κατάθεση είχε αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα τα οποία οδήγησαν και στις 8 τελευταίες συλλήψεις, εκ των οποίων οι 7 προφυλακίστηκαν. Σε αυτή την κατάθεση, έχει αναφερθεί και σε τρία ακόμα άτομα τα οποία έχει φωτογραφήσει και είναι Έλληνες. Έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό και έχει αναφέρει και κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα εκ των οποίων αναγνώρισε και τον 63χρονο. Τον έχει περιγράψει, δεν θυμάται το όνομά του. Τον αναγνώρισε βλέποντας την φωτογραφία του. Ξέρει μάλιστα και πού μένει» και πρόσθεσε:

«Όλα αυτά εδώ και μήνες, εγώ ο ίδιος πήγα και τα ανέφερα στην Ανακρίτρια, της είπαμε ότι η 12χρονη θέλει να πει κι άλλα στοχεία. Αλλά απέρριψε το αίτημά μας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ