Ελλαδα

Δολοφονία 24χρονου: Προσήχθησαν οι δύο φίλοι του που τον εγκατέλειψαν μαχαιρωμένο στον Ευαγγελισμό

Ποιον υπέδειξαν ως δράστη μετά την αιματηρή επίθεση

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ερμού: Στη ΜΕΘ η 22χρονη μετά από πολύωρη επέμβαση
© Τατιάνα Μπόλαρη/Eurokinissi

Νεκρός 24χρονος που μεταφέρθηκε μαχαιρωμένος στον «Ευαγγελισμό» - Προσήχθησαν οι δύο φίλοι του θύματος - Τι ισχυρίστηκαν στην κατάθεσή τους.

Την περιγραφή του ανθρώπου που μαχαίρωσε τον 24χρονο έδωσαν πριν από λίγη ώρα οι δύο φίλοι του θύματος, που τον μετέφεραν και τον εγκατέλειψαν στην είσοδο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σήμερα τα ξημερώματα.

Τα δύο άτομα, εάν και έσπευσαν να εξαφανιστούν, φοβούμενοι ότι θα συλληφθούν από τις αρχές, εντοπίστηκαν λίγη ώρα μετά τον θάνατο του 24χρονου φίλου τους.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν μέσω υλικού από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης απέναντι από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Κατεγράφη η πινακίδα του οχήματος με το οποίο τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και ο εντοπισμός τους, ήταν καθαρά θέμα χρόνου για να προσαχθούν.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι δύο νεαροί, βρίσκονταν και οι τρεις τους στο κέντρο της Αθήνας. Διασκέδαζαν και κάποια στιγμή ο 24χρονος διαπληκτίστηκε με έναν αλλοδαπό, ο οποίος ξαφνικά, τράβηξε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στην ωμοπλάτη και τον θώρακα.

Ο δράστης, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση των δύο νεαρών, έσπευσε να φύγει, όμως εκείνοι δεν μπορούσαν να αφήσουν τον φίλο τους στο σημείο και αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Τα όσα δήλωσαν ελέγχονται αυτή την ώρα από τους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ομάδα αστυνομικών μεταβαίνει στο σημείο όπου υπέδειξαν οι δύο νεαροί πως συνέβη το μαχαίρωμα, ενώ θα αναζητηθεί υλικό από κάμερες της περιοχής, ώστε να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα των φίλων του 24χρονου.

Έως τότε, οι νεαροί θα παραμείνουν στην Ασφάλεια, μήπως και τυχόν προκύψουν νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Το θύμα, θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία για εξέταση, ενώ θα υποβληθεί σε τοξικολογικούς και ιστολογικούς ελέγχους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ