Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα σε Λ. Κηφισού, Παραλιακή και Βάρης - Κορωπίου

Πού εντοπίζονται δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή - Αυτοκίνητα και μηχανάκια σε στοίχους
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI

Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας: Μποτιλιάρισμα σε Λ. Κηφισού, Παραλιακή και Βάρης - Κορωπίου

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πειραιώς μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην κάθοδο πολύ αυξημένη κίνηση στο ύψος της Αττικής οδού και χαμηλές ταχύτητες κατόπιν μέχρι τη Λαχαναγορά. Μποτιλιάρισμα από τη Λαχαναγορά του Ρέντη μέχρι την Παραλιακή.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιώς στο ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως και την πλατεία Ιπποδαμείας.

Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι προς Λίμνη Κουμουνδούρου και μποτιλιάρισμα από Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Προβλήματα στη Λεωφόρο Κηφισίας ανά τμήματα και στα δύο ρεύματα κυρίως μεταξύ Κατεχάκη και Αγίας Βαρβάρας.

Μποτιλιάρισμα στην Αχιλλέως προς την πλατεία Καραϊσκάκη, στην άνοδο της Λ.Συγγρού από Άγιο Σώστη προς τον σταθμό Μετρό Συγγρού-Φιξ.

Μποτιλιάρισμα στη Βάρης-Κορωπίου στο ρεύμα προς Κορωπί από τη Βούλα μέχρι τη στροφή για το Κίτσι.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και της Κατεχάκη.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης και χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το κόμβο Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα σε Λ. Κηφισού, Παραλιακή και Βάρης - Κορωπίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ