- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μαφιόζικο χτύπημα στον Κορυδαλλό: Νεκροί δύο γνωστοί ποινικοί
Συνεχίζεται ο κύκλος αίματος της «νύχτας»
Μαφιόζικο χτύπημα στον Κορυδαλλό: Νεκροί δύο γνωστοί ποινικοί
Εν ψυχρώ δολοφονία δύο γνωστών ποινικών σημειώθηκε στον Κορυδαλλό λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.
Τουλάχιστον δύο άτομα που επέβαιναν σε ένα Ford, πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο άνδρες. Ένας εξ αυτών, είναι ο Βασίλης Ρουμπέτης, ο οποίος είχε συλληφθεί για την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου. Ο νεαρός είχε χάσει την ζωή του κατά την διάρκεια «ραντεβού θανάτου» μεταξύ οπαδών του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ.
Στις 29 Μαρτίου 2007 στην λεωφόρο Λαυρίου. Το 2012 ο οδηγός ταξί, κατά δήλωση του, Βασίλης Ρουμπέτης καταδικάστηκε για συνέργεια στην δολοφονία του Φιλόπουλου.
Ο Βασίλης Ρουμπέτης, φέρεται να ήταν το δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου και αποφυλακίστηκε λίγο μετά την δολοφονία του, τον Ιανουάριο του 2018. Έκτοτε έδινε το παρόν σε αστυνομικό τμήμα.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, βρισκόταν μαζί με έναν φίλο του, επίσης άτομο που κινείτο στον χώρο της νύχτας στο Μοσχάτο. Επέβαιναν στο θωρακισμένο τζιπ του Ρουμπέτη. Ξαφνικά, τους πλησίασαν δύο άτομα. Άνοιξαν την πόρτα και με καλάσνικοφ τους «γάζωσαν».
Ρουμπέτης και Μουζακίτης έπεσαν νεκροί, ενώ οι δράστες, επιβιβάστηκαν σε ένα Ford Kuga και εξαφανίστηκαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε ένα όχημα φλεγόμενο στην εθνική οδό και εξετάζεται από τους αστυνομικούς καθώς θεωρείται ότι πρόκειται για το όχημα διαφυγής των δραστών.
Η μαφιόζικη εκτέλεση, έρχεται να προστεθεί στον κύκλο αίματος που δεν δείχνει να έχει τελειωμό ανάμεσα στους ανθρώπους της νύχτας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.