Ελλαδα

Εγκαινιάστηκε η κλειστή αίθουσα γυμναστικής Αθλητικού Ομίλου ΑμεΑ Μαραθώνα

Παραδόθηκε το νέο κέντρο άθλησης για άτομα με ειδικές αναγκες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εγκαινιάστηκε η κλειστή αίθουσα γυμναστικής Αθλητικού Ομίλου ΑμεΑ Μαραθώνα

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κλειστού Γυμναστηρίου που δημιουργήθηκε για τον Αθλητικό Όμιλο ΑμΕΑ Μαραθώνα - Marathon Parathletics 

Την Τρίτη 16 Μαΐου στο Δημοτικό Γήπεδο Ερυθρού Νέας Μάκρης, σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Μαραθώνα, ο Ροταριανός Όμιλος Μαραθώνας-Νέα Μάκρη, με συγχρηματοδότηση της 2475 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ και με την οικονομική συμβολή 2 Ομίλων από την Τουρκία RC Istanbul Beyoglou και RC Istanbul Findikli, καθώς και των Ρ.Ο. Βουλιαγμένη, Ρ.Ο. Σαντορίνη-Οία, Ρ.Ο. Κηφισιά-Καστρί, Ρ.Ο. Παλλήνη-Γέρακας, Ρ.Ο. Αθήναι-Λυκαβηττός παρέδωσε μία κλειστή αίθουσα Γυμναστηρίου στον Αθλητικό Όμιλο ΑΜΕΑ Μαραθώνα – Marathon Parathletics.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων χαιρετισμούς απηύθυναν: ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Αθλητισμού Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα Χρήστος Στάμος, ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Μαραθώνας-Νέα Μάκρη Κυριάκος Σπανόπουλος, η Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου ΑΜΕΑ Μαραθώνα Όλια Ασπρίδου, ο Πρωταθλητής Στίβου ΑΜΕΑ Λουκάς Πρωτονοτάριος και ο Διοικητής της 2475 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Γιάννης Κατσογιάννης.

Εγκαινιάστηκε η κλειστή αίθουσα γυμναστικής Αθλητικού Ομίλου ΑμεΑ Μαραθώνα

Στα εγκαίνια επίσης παραβρέθηκαν οι προ- Διοικητές της Περιφέρειας 2475 Μάρη Δεληβοριά και Γιώργος Μαύρος ,ο Διοικητής 2023-2024 Δημήτρης Μπέκος, Πρόεδροι και αξιωματούχοι Ομίλων,  ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας,  ο Δήμαρχος Ρέντη-Νίκαιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης, οι  Αντιδήμαρχοι Μαραθώνα Νίκος Καραγιάννης - ο οποίος συνέβαλε στην πραγματοποίηση αυτού του έργου -  και Βαγγέλης Κυπαρίσσης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Μανώλης Γεωργάτος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αργύρης Λάσκος, Δημήτρης Παπαϊωάννου και Αλέξανδρος Ρέρρας, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών Δημήτρης Βασιλείου, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Μαραθώνα Δημήτρης Κλεφτάκης, αθλητές ΑΜΕΑ και πολίτες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ