Ελλαδα

Παραμένουν τα προβλήματα στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κίνηση στους δρόμους: Παραμένουν τα προβλήματα στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από την Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ομοίως και στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι την οδό Ορφέως καθώς έχουμε ένα ακινητοποιημένο όχημα στο ύψος της Αττικής οδού και μία ακινητοποιημένη νταλίκα στο ύψος της Ιεράς οδού πολύ αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών έως και τη Νερατζιώτισσα και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού έως και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Μποτιλιάρισμα στην Κηφισιά στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από το ΟΑΚΑ μέχρι και τον Φάρο Ψυχικού.

Δυσκολίες και στην άνοδο, στο ύψος της Κατεχάκη και της Αγίας Βαρβάρας.

Προβλήματα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και κατόπιν από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από το ύψος τμτης Λαγουμιτζή μέχρι και την Διάκου.

Καθυστερήσεις στην Ηλιουπόλεως στο ύψος της Δάφνης και στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και από το ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έως και το Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Δυσκολίες στην Λ.Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα στο ύψος του σταθμού Μετρό Ελληνικό και στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

Παραμένουν τα προβλήματα στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ