Ελλαδα

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ όρισε και δεύτερο δικηγόρο για την υπόθεση δολοφονίας

Τις επόμενες ημέρες η κλήση σε κατάθεση και άλλων μαρτύρων

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθα Καραϊβάζ
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Ορισμός και δεύτερου δικηγόρου από τη Στάθα Καραϊβάζ - Ο λόγος της επιλογής του 

Δεύτερο δικηγόρο όρισε η σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξόπουλου. Πρόκειται για τον Θρασύβουλο Κονταξή, γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος από κοινού με τον συνάδελφο του Απόστολο Λύτρα, θα κληθούν να διαχειριστούν την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Ήρθα μαζί με τον συνήγορο μου Αποστόλη Λύτρα για να δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής και να ενημερώσουμε τον ανακριτή ότι ο κ. Θρασύβουλος Κονταξής θα συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια. Πρόκειται για έναν καθηγητή - θεσμό, ο οποίος θα μας βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που κάνουμε για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ενός εγκλήματος που όπως έχω πει κατά το παρελθόν, είναι ένα έγκλημα κατά της δημοσιογραφίας», δήλωσε εξερχόμενη των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων, νωρίτερα σήμερα η Στάθα Αλεξόπουλου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κ. Καραϊβάζ συμφώνησε να συμμετάσχει στην προσπάθεια και ο κ. Κονταξής προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή διαχείριση των στοιχείων, αλλά και για να μην υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις λόγω του φόρτου εργασίας του Απόστολου Λύτρα.

Για την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ έχουν προφυλακιστεί δύο αδέρφια. Στην ίδια δικογραφία αναφέρονται τρία ακόμη ονόματα ατόμων τα οποία ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση θα διαπιστώσει εάν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να τους ασκήσει δίωξη ή όχι. Ένας εκ των τριών, είναι έγκλειστος σε φυλακές ανηλίκων για σοβαρά αδικήματα.

Ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, έχει λάβει ήδη κατάθεση από τη σύζυγο του Γιώργου Καραϊβάζ ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει να καλεί και άλλους μάρτυρες για την υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ