Ελλαδα

Συνελήφθη ο ηλικιωμένος που φέρεται να κακοποίησε τον σκύλο του στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Τι απαντά ο ίδιος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκύλος
© Unsplash /jules a.

Κακοποίηση σκύλου στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης: Το βίντεο στα social media, η σύλληψη και η απάντηση του ηλικιωμένου

Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ο ηλικιωμένος που εμφανίζεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο να κακοποιεί το σκυλί του σε περιφραγμένο χώρο, στην περιοχή των Λουτρών Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

Κατά πληροφορίες πρόκειται για ηλικιωμένο, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Το βίντεο αναρτήθηκε σε φιλοζωική ομάδα στο Facebook, με τον άνδρα να εμφανίζεται να χτυπάει με ξύλο το σκυλί. Παράλληλα, με τη σύλληψη τού έχει επιβληθεί και διοικητικό πρόστιμο.

Θεσσαλονίκη: Μήνυση για κακοποίηση σκύλου στο Λαγκαδά | 16/05/2023 | ΕΡΤ

Ο ηλικιωμένος σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε το ζώο, αλλά προσποιούνταν ότι το χτυπά, προκειμένου να το φοβίσει για να μην επιτίθεται στις κότες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σκύλος εξετάστηκε και από κτηνίατρο που διαπίστωσε ότι ήταν σε άριστη κατάσταση.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και στο οποίο ο ιδιοκτήτης στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης φέρεται να χτυπά το δεμένο σκύλο του, ένα μεγαλόσωμο γερμανικό ποιμενικό κουτάβι προκάλεσε αντιδράσεις. Οι φιλόζωοι πάντως ζητούν από τους πολίτες να συνεχίσουν καταγγέλλουν τα περιστατικά βίας έτσι ώστε να τιμωρούνται οι δράστες. Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csnmvg3e9g89)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ