Κοσμος

Μαθητής στη Βραζιλία κάρφωσε στο πρόσωπο με στιλό συμμαθήτριά του επειδή τον κορόιδεψε

Συνελήφθη από τις αρχές και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαθητής στη Βραζιλία κάρφωσε στο πρόσωπο με στιλό συμμαθήτριά του επειδή τον κορόιδεψε

Βραζιλία: Ένας 14χρονος μαθητής κάρφωσε στο πρόσωπο με στιλό συμμαθήτριά του επειδή τον κορόιδεψε - Συνελήφθη από τις αρχές και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ένα βίντεο από την επίθεση ενός 14χρονου μαθητή σε μία συμμαθήτριά του στη Βραζιλία έχει κάνει τον γύρο του κόσμου προκαλώντας σοκ. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, η επίθεση συνέβη επειδή η συμμαθήτρια είχε κοροϊδέψει τον μαθητή για ένα λάθος που έκανε.

Το βίντεο δείχνει τον 14χρονο να είναι όρθιος μαζί με άλλους μαθητές, όταν ξαφνικά πλησιάζει τη συμμαθήτριά του που κάθεται στο πρώτο θρανίο και την καρφώνει τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα με ένα στιλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση του 14χρονου οφείλεται σε ένα σχόλιο που έκανε η συμμαθήτριά του, παρατηρώντας τον για την εσφαλμένη προφορά μιας γλώσσας.

Άλλοι μαθητές σταμάτησαν τον 14χρονο πριν φτάσουν στο σχολείο οι αστυνομικοί που τελικά τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο 14χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ωστόσο, ο πατέρας του 14χρονου παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, ισχυριζόμενος ότι το παιδί ήταν συνεχώς θύμα εκφοβισμού και πως δεν είχε συλληφθεί ποτέ.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι ήταν αναγκασμένος να μετακομίσει σε μια διαφορετική γειτονιά, καθώς έλαβε απειλές θανάτου μετά το περιστατικό που συνέβη στις 8 Μαΐου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ