Ελλαδα

Τροχαίο στην Αττική οδό - Παραμένουν τα προβλήματα σε Κηφισό, Παραλιακή και έξοδο Λ. Αθηνών

Πού εντοπίζονται προβλήματα στους δρόμους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα σε στοίχους λόγω κίνησης σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας
© ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας: Οι περιοχές με μποτιλιάρισμα και χαμηλές ταχύτητες το πρωί της Παρασκευής 12 Μαΐου 2023

Μποτιλιάρισμα από έξοδο Μαραθώνος έως έξοδο Πεντέλης της Αττικής οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα λόγω σύγκρουσης δύο οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Παραμένει το μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έως το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, λόγω καραμπόλας τριών αυτοκινήτων νωρίτερα.

Καθυστερήσεις στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τις Τρεις Γέφυρες έως τη Νέα Φιλαδέλφεια λόγω σύγκρουσης τουριστικού λεωφορείου με μοτοσικλέτα και δύο αυτοκινήτων, νωρίτερα. Τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας.

Χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού έως την Ιερά οδό και κατόπιν λόγω και της καραμπόλας στην Παραλιακή από αυξημένη κίνηση από την Πέτρου Ράλλη έως την Παραλιακή.

Πολύ αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Σκαραμαγκά έως Ασπρόπυργο.

Δυσκολίες στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα της Βασιλέως Κωνσταντίνου /Αρδηττού.

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Γαλατσίου, την Πρωτοπαπαδάκη και τη Λεωφόρο Βεΐκου λόγω των εργασιών του Μετρό, αλλά και του θρησκευτικού πανηγυριού της Αγίας Γλυκερίας.

Τροχαίο στην Αττική οδό - Παραμένουν τα προβλήματα σε Κηφισό, Παραλιακή και έξοδο Λ. Αθηνών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ