- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο: Καρέ καρέ το δυστύχημα με θύμα έναν 30χρονο - Ήταν ειδικός φρουρός - Ερευνώνται οι συνθήκες
Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο 30χρονος ειδικός φρουρός έπειτα από τροχαίο το πρωί της Πέμπτης (11.05), στο Καλλιμάρμαρο.
Ο άτυχος άνδρας με καταγωγή από τα Τρίκαλα, μόλις είχε σχολάσει από την υπηρεσία του, στο κέντρο της Αθήνας και κινείτο στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, με κατεύθυνση από Χίλτον προς λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Το αστικό λεωφορείο 209 κινείτο στη Βασιλίσσης Όλγας, με κατεύθυνση από Αμαλίας προς Καλλιμάρμαρο προκειμένου να μπει στη Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Σύμφωνα με την κάμερα κυκλοφορίας που βρίσκεται στο σημείο αλλά και τις καταθέσεις τόσο του οδηγού του λεωφορείου όσο και του χειριστή συρμού του ΤΡΑΜ, που περίμενε στην Αρδηττού για να μπει στη Βασιλίσσης Όλγας, ο οδηγός της μηχανής παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.
Η σύγκρουση με το λεωφορείο ήταν σφοδρή. Ο 30χρονος ειδικός φρουρός, που υπηρετούσε στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία, έχασε ακαριαία τη ζωή του αν και μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο.
Η διεύθυνση Τροχαίας Αθηνών διενεργεί έρευνες για την υπόθεση, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ισχύ από την Παρασκευή 13 Μαρτίου
«Για μια σύγχρονη και δημοκρατική πόλη, η προάσπιση της ισότητας είναι δέσμευση», τόνισε ο Χάρης Δούκας
Λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή τα ξημερώματα της Κυριακής
Διαγωνισμός το καλοκαίρι, ανάδοχος έως το τέλος του 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το νομοσχέδιο για τα πράσινα ταξί παίρνει τον δρόμο για ψήφιση στη Βουλή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο δημιουργός που με τις ταινίες του ύμνησε τον έρωτα και την αστική ζωή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ήταν φοβισμένη και ταλαιπωρημένη
Σε ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.