- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δυστύχημα στην Καλλιθέα: Δίωξη για κακούργημα στον οδηγό που παρέσυρε τη 12χρονη
Πώς έγινε το τροχαίο
Τροχαίο δυστύχημα στην Καλλιθέα - Δίωξη στον οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τη 12χρονη - Έρευνα για τα ακριβή αίτια
Κατηγορίες για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 32χρονου οδηγού που συνελήφθη για το δυστύχημα στην Καλλιθέα με θύμα 12χρονο κορίτσι.
Συγκεκριμένα, ο 32χρονος οδηγός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε θάνατος (κακούργημα), καθώς και την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.
Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή.
Το χρονικό του δυστυχήματος
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος κινείτο με το όχημα του, μάρκας Smart, στην λεωφόρο Θησέως, στο ρεύμα προς Τζιτζιφιές. Η ανήλικη λίγο μετά τη συμβολή της Θησέως με την οδό Σπάρτης προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του 32χρονου. Ο οδηγός μάλιστα, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει στην είσοδο του οίκου τυφλών, όπου και εγκλωβίστηκε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβει η πυροσβεστική προκειμένου να τον βγάλει από το όχημα.
Η 12χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί επί μία ώρα, τελικά η 12χρονη δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της τροχαίας Καλλιθέας που διερευνά το δυστύχημα, ο οδηγός του οχήματος πέρασε με πορτοκαλί, ενώ το κορίτσι ξεκίνησε να διασχίζει τη λεωφόρο Θησέως χωρίς να έχει ανάψει ο πράσινος σηματοδότης για τους πεζούς.
Οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες της περιοχής.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.