- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υπομονή για τους οδηγούς στους κεντρικούς οδικούς άξονες - Πού υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα
Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους
Υπομονή για τους οδηγούς στους κεντρικούς οδικούς άξονες - Πού υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά χαμηλές ταχύτητες έως την γέφυρα Καλυφτάκη. Αντίστοιχα πολύ δύσκολη και η κάθοδος από τον Κόκκινο Μύλο μέχρι την Πέτρου Ράλλη.
Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια και στην έξοδο της Λεωφόρου Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στη Βάρης-Κορωπίου από Βούλα έως Κίτσι.
Καθυστέρησεις στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου έως στον Φλοίσβο και από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έως την πλατεία Ιπποδαμείας.
Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).
Δύσκολη η Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα.
Πολυ αυξημένη η κίνηση ανά τμήματα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας και από το Μαρούσι μέχρι τον Φάρο Ψυχικού. Ομοίως στην άνοδο από το ύψος της Κατεχάκη έως την Αγία Βαρβάρα.
Μποτιλιάρισμα στην λεωφόρο Βεΐκου προς την Καποδιστρίου Αλλά και στην Καποδιστρίου στο ύψος της Λ.Βεΐκου.
Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τον βρήκε ο αδελφός του που τον αναζητούσε
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Μια συλλογή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Ιακωβίδη, Dali, Μόραλη, Κεσσανλή, Γαϊτη
Αστυνομική έρευνα σε σπίτι 50χρονου αποκάλυψε 10 τμήματα ενάλιων αμφορέων από τρεις ιστορικές περιόδους
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Πρόγνωση Κολυδά για διπλή διαταραχή προ των πυλών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία» αναφέρεται ο Γιάννης Παναγόπουλος
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.