Ελλαδα

Ανήλικη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα αρπαγής και βιασμού από 21χρονο στη Ναύπακτο

Φέρεται να την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι του για 18 ημέρες

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα πίσω από κουρτίνα
© Unsplash

Ναύπακτος: Καταγγελία ανήλικης για αρπαγή και βιασμό από 21χρονο - Η διαφυγή μετά από 18 ημέρες και η σύλληψη του δράστη

Εφιάλτη έζησε επί 18 ημέρες μια ανήλικη κοπέλα στη Ναύπακτο, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα αρπαγής και βιασμού από έναν 21χρονο. Ο κατηγορούμενος φέρεται να άρπαξε με τη βία την ανήλικη, την έκλεισε στο σπίτι του και επί 18 ημέρες, τη βίαζε σε καθημερινή βάση, απαγορεύοντας της την πρόσβαση σε τηλέφωνο για να μην ενημερώσει τους αστυνομικούς.

Η ανήλικη κατάφερε έπειτα από 18 ημέρες, να ξεφύγει από τα χέρια του βιαστή της και να ενημερώσει τις αρχές για όλα όσα βίωσε. Οι αστυνομικοί, αμέσως πήγαν στο σπίτι που υπέδειξε το κορίτσι, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 21χρονο. Ο ίδιος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, φέρεται να ανέφερε πως δεν πρόκειται για αρπαγή, αλλά ότι είχε σχέση με την ανήλικη και πως βρισκόταν μαζί του με τη θέληση της.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της ανήλικης, η αρπαγή της έγινε στις 7 Απριλίου και κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι στις 25 του μήνα, οπότε και ενημέρωσε τις αρχές. Ωστόσο, οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για αρπαγή και βιασμό ανηλίκου και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών αναμένονται να κληθούν και οι γονείς της ανήλικης προκειμένου να δώσουν κατάθεση σχετικά με το εάν έχουν σχέση τα δύο παιδιά, κάτι που ερευνάται ήδη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ