Δημήτρης Τοπαλίδης: Θύμα ξυλοδαρμού ο ηθοποιός - Η δήλωσή του για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη
Ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού τη Μεγάλη Τρίτη στη Νέα Σμύρνη. Δράστες, όπως καταγγέλλει, δύο μεταφορείς οι οποίοι είχαν κλείσει τον δρόμο με το όχημά τους.
Όπως είπε ο Δημήτρης Τοπαλίδης σχετικά με το περιστατικό, περίμενε στο αμάξι του γιατί οι μεταφορείς είχαν κλείσει τον δρόμο. Υποστήριξε ότι δεν υπήρχαν πουθενά κώνοι που να προειδοποιούν τους οδηγούς. Έπειτα από λίγη ώρα έφτασαν στο σημείο οι δύο μεταφορείς, οι οποίοι ξεκίνησαν να τον βρίζουν μόλις παραπονέθηκε, ενώ βιαιοπράγησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο, τα πλευρά, ενώ από τις κλωτσιές φέρει αιματώματα σε πάγκρεας και συκώτι. Ο ηθοποιός κατάφερε να τους ξεφύγει και να μπει στο αυτοκίνητό του ενώ στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα.
«Τους έβλεπα να έρχονται με φόρα από την κατηφόρα βρίζοντας, φωνάζοντας με άγριες διαθέσεις και πραγματικά απρόκλητα, που λέμε, και αναίτια άρχισαν να με σπρώχνουν. Αργότερα, όταν σηκώθηκα έφτυσα αίμα το οποίο δεν με άγχωσε γιατί λέω κάποιο δόντι, κάποιο χείλος, σκίστηκε και λοιπά… Πήγα στο αυτοκίνητο μετά και συνειδητοποίησα ότι έχω ένα πολύ μεγάλο καρούμπαλο, εκδορές, στο μέτωπο και στο δεξί μάτι και καλώ την αστυνομία. Οδηγηθήκαμε όλοι στο τμήμα, όπου είχα το δικαίωμα να κάνω μήνυση επί τόπου», περιγράφει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Τοπαλίδης και προσθέτει:
«Ένας αστυνομικός μου είπε ότι αν θα κάνω μήνυση, θα κάνουν και εκείνοι και θα βρεθούμε όλοι μαζί στο κρατητήριο, πράγματα που με αποθάρρυναν να κάνω την οποιαδήποτε κίνηση. Ήρθα σπίτι μου να ξαπλώσω αλλά συνειδητοποιώ ότι πονούσα πολύ, δεν μπορούσα ούτε να καθίσω. Βρίσκω τρόπο να πάω στο νοσοκομείο. Είχα μελανιές στο αριστερό δάχτυλο, το αριστερό χέρι και βρήκαν αιμαγγειώματα στο συκώτι μου. Και μου έδωσαν να κάνω αξονική τομογραφία. Πέρασα ένα πολύ άσχημο Πάσχα. Δεν μπορούσα ούτε να ξαπλώσω, να αλλάξω πλευρό, να ντυθώ. Τώρα έχω αρχίσει να ανασαίνω μετά από τόσες μέρες. Μόλις χθες το βράδυ πήρα την απόφαση να το κάνω. Όταν έγινε το συμβάν και έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι καν αν τα χτυπήματα είναι από το πέσιμο. Δηλαδή θα μπορούσα να χτυπήσω στο πεζοδρόμιο κάπου να μείνω στον τόπο. Δηλαδή, το καρούμπαλο που είδα και τις εκδορές, τρόμαξα. Τους εξόργισε πολύ το ότι κόρναρα από το δικό τους όχημα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.