Ελλαδα

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας στην Κάτω Αχαΐα - Σκότωσε τον 60χρονο με 30 μαχαιριές

Τι φέρεται να υποστηρίζει ο δράστης

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία στην Κάτω Αχαΐα: Αστυνομικές αρχές σε χωράφι
© thebest.gr

Δολοφονία στην Κάτω Αχαΐα: Νεκρός άνδρας με 30 μαχαιριές - Συνελήφθη ο δράστης - Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή

Δεκάδες μαχαιριές κατάφερε στο θύμα του, ένας 60χρονος ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι κοντά στο σημείο της δολοφονίας στα Κάτω Αχαία. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος, αφορμή του στυγερού εγκλήματος, ήταν η σχέση που φέρεται να είχε το θύμα με τη σύζυγο του 60χρονου.

Δράστης και θύμα, ήταν γνωστοί. Zούσαν κοντά στην ίδια περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Σήμερα το πρωί, οι δύο άνδρες βρέθηκαν σε ένα χωράφι στην περιοχή Σαγέικα. Εκεί, έπειτα από έναν έντονο διαπληκτισμό, ο δράστης τράβηξε μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει τον 60χρονο. Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή Πατρών, Ανδρέα Γκότση, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, το θύμα φέρεται να έχει δεχθεί ίσως και 30 μαχαιριές. Αυτό όμως, θα προσδιοριστεί επ’ ακριβώς κατά την αυριανή νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών.

Το θύμα, είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν με προσοχή τα όσα καταγγέλλει ο φερόμενος ως δράστης, ότι δηλαδή η αιτία του φονικού ήταν η ερωτική σχέση που είχαν η σύζυγος του δράστη και ο 60χρονος φίλος του. Όμως, δεν αποκλείουν κανένα άλλο ενδεχόμενο προς το παρόν. Ερευνούν δηλαδή και άλλες πιθανές αιτίες που να οδήγησαν τον 60χρονο σε αυτό το έγκλημα. «Οι δεκάδες μαχαιριές, σίγουρα δεν έγιναν για μια απλή αφορμή, υποκρύπτουν μίσος, πάθος κάτι βαθύτερο από μια απλή περίπτωση πχ ληστείας», ανέφερε χαρακτηριστικά αξιωματικός της Ασφάλειας Πάτρας που συμμετέχει στις έρευνες.

Κατά τη σύλληψη του 60χρονου δράστη, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε βγάλει τα ρούχα που φορούσε και τα οποία ήταν γεμάτα αίμα. Η μαρτυρία μιας γυναίκας που βρισκόταν σε σχετικά μικρή απόσταση και είδε όλο το περιστατικό, στάθηκε καθοριστική στις έρευνες των αστυνομικών αρχών.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Πατρών με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ