- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
«Σκότωσα τους δαίμονες»: Συνελήφθη ο 17χρονος που μαχαίρωσε τη μητέρα του στη Νέα Σμύρνη
Ποια η κατάσταση της 54χρονης
Νέα Σμύρνη: Επίθεση 17χρονου με μαχαίρι στη μητέρα του - Η σύλληψη του ανήλικου και η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα
Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο 17χρονος που μαχαίρωσε τη μητέρα του στη Νέα Σμύρνη μετά από διαπληκτισμό τους το πρωί της Τρίτης (28.3). Ο ανήλικος φέρεται να κατέβηκε ημίγυμνος από το διαμέρισμα όπου μένει με τη μητέρα του και φώναξε «σκότωσα τους δαίμονες».
Οι κάτοικοι μόλις είδαν τον 17χρονο κάλεσαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο συνέλαβε τον ανήλικο, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την τραυματισμένη 54χρονη σε νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ φέρει αρκετά τραύματα στο κεφάλι.
Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως ο 17χρονος βγήκε μετά στον δρόμο, φορώντας μόνο κάτι σαν πάνα, και φώναζε πως σκότωσε τη μητέρα του. Στη συνέχεια έβγαλε και αυτό που φορούσε και ήταν γυμνός. Όπως είπε, είδε τη γυναίκα μέσα στα αίματα όταν τη μετέφεραν. «Τον είδα γυμνό να φωνάζει κάτι ακαταλαβίστικα για δαίμονες και κατάλαβα πως είχε κάνει κακό στη μητέρα του γιατί πολύ συχνά είχαν εντάσεις και τσακωμούς».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ισχύ έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Απίστευτη κίνηση από τους φίλους των Πειραιωτών
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι δήλωσε για τους αδικοχαμένους οπαδούς
Αναλυτική πρόγνωση και συστάσεις από την Πολιτική Προστασία
Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ
Ανησυχητικά στοιχεία για τις τάσεις αυτοκτονίας παιδιών
Bρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ
Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες, καθώς ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα
Υψηλότερα ποσοστά από την περσινή χρονιά
Στο ίδιο νοσοκομείο η 6χρονη που παρουσίασε εγκεφαλίτιδα μετά από γρίπη
Στο «φως» μελέτες και άδειες μετά τις πλημμύρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.