- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Θεσσαλονίκη, πόλη του μήνα του μέλιτος: Στη λίστα γερμανικού ταξιδιωτικού πρακτορείου
Αναμένονται αφίξεις νιόπαντρων - Τη συμφωνία γνωστοποίησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη: Στα ταξίδια του μέλιτος θα εντάξει την πόλη ταξιδιωτικό πρακτορείο από τη Γερμανία - Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε.
Στους διεθνείς προορισμούς με τα ιδανικά ταξίδια του μέλιτος πρόκειται να εντάξει τη Θεσσαλονίκη ταξιδιωτικό πρακτορείο από τη Γερμανία, όπως γνωστοποίησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για το πρακτορείο Atambo Tours, και η συμφωνία επήλθε με αφορμή ταξίδι εξοικείωσης που διοργάνωσε ο οργανισμός με το γραφείο εξωτερικού Γερμανίας για την ιδιοκτήτρια και δύο στελέχη του πρακτορείου.
Τα στελέχη του πρακτορείου πραγματοποίησαν το συγκεκριμένο ταξίδι προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τη Θεσσαλονίκη, ενώ περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης και δοκίμασαν διάφορες γεύσεις σε εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία στο Καπάνι και τη Στοά Μοδιάνο.
Σημειώνεται ότι κύριο χαρακτηριστικό των προσφερόμενων ταξιδιών που διοργανώνει το Atambo Tours είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις ξεχωριστές επιθυμίες των πελατών και επομένως στην εξατομικευμένη διοργάνωση του ταξιδιού.
Διοργανώνονται επίσης ταξίδια με έμφαση στον πολιτισμό, ταξίδια για ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και την περιπέτεια και ταξίδια για ανθρώπους που αναζητούν την ξεκούραση με πολυτέλεια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.