- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άνδρας στη Χαλκίδα αυτοπυροβολήθηκε για να γλιτώσει αστυνομικό έλεγχο
Το χρονικό του περιστατικού
Χαλκίδα: Αυτοπυροβολήθηκε για να γλιτώσει αστυνομικό έλεγχο - Παραλίγο να εμβολίσει το περιπολικό
Ένα ιδιαίτερα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην Εύβοια, καθώς ένας Ρομά αυτοπυροβολήθηκε όταν αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο. Όχημα που οδηγούσε ο άνδρας γνωστός στις Αστυνομικές Αρχές, πήγε να πέσει πάνω σε όχημα της Άμεσης Δράσης, στο οποίο μετέβαιναν αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολίες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 8 Μαρτίου στη Χαλκίδα.
Το όχημα κινείτο στο κέντρο της πόλης με μεγάλη ταχύτητα, επί της οδού Παπαστρατή. Άμεσα οι αστυνομικοί του περιπολικού έκαναν ελιγμό και γλίτωσαν το σοβαρό ατύχημα. Σημειώνεται πως δεν υπήρξε καταδίωξη, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές στο evima.gr.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και σταμάτησαν τον οδηγό για έλεγχο, εκείνος όμως αυτοπυροβολήθηκε στο πόδι του με όπλο που είχε παράνομα στην κατοχή του.
Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας τον οδηγό του αυτοκινήτου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες - Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα
Κινητοποιήθηκαν 115 πυροσβέστες και 8 εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.