Ελλαδα

Αστυνομικός δέθηκε με χειροπέδες και έπεσε με το αυτοκίνητό του στον Θερμαϊκό

Είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκτονία 45χρονου αστυνομικού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
© grtimes.gr

Αυτοκτονία αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη: Η πτώση με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τη «βουτιά θανάτου» που έκανε 45χρονος αστυνομικός στον Θερμαϊκό. Ο άνδρας φέρεται να δέθηκε μέσα στο όχημά του με χειροπέδες και στη συνέχεια έβαλε μπροστά για να πέσει στη θάλασσα, δίνοντας τέλος στη ζωή του. 

Σύμφωνα με το grtimes.gr, αστυνομικός περίπου 45 ετών που υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε με το ιδιωτικό του ΙΧ στο λιμανάκι πίσω ακριβώς από το Ποσειδώνιο και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους μεταξύ των οποίων και έναν ιερέα, ότι σκοπεύει να πέσει με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, τόσο ο ιερέας, όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και κάποιοι εξ’ αυτών επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ΙΧ, ώστε να μην κάνει πράξη την απειλή του. Ωστόσο, μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε την προσέγγιση, έβαλε χειροπέδες δένοντας τα χέρια του στο τιμόνι, έβαλε μπρος και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα ανέφεραν ότι ο αστυνομικός επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς φέρεται να έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Μαρτυρία για την αυτοκτονία αστυνομικού που βούτηξε με το ΙΧ του στη θάλασσα

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ίδιο σημείο είχε δώσει τέλος στη ζωή της και η μητέρα του. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ