- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η κίνηση στους δρόμους: Οι περιοχές με μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις το πρωί της Παρασκευής 3 Μαρτίου 2023
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο στο ύψος της Αττικής οδού, στον Κόκκινο Μύλο και στις Τρεις Γέφυρες.
Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Χαϊδάρι και στη Λεωφόρο Σχιστού μέχρι και τον Σκαραμαγκά.
Δύσκολη η Παραλιακή στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου και από την συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας. Προβλήματα στην Κατεχάκη από Παπάγου προς Μεσογείων.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Μεσογείων από το Πεντάγωνο μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από το Φάρο μέχρι την Πανόρμου. Δύσκολη η Λεωφόρος Αθηνών προς την πλατεία Καραϊσκάκη και την Λεωφόρο Γαλατσίου προς την Λεωφόρο Βεΐκου.
Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος της Ζωφριάς μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της περιφερειακής Υμηττού μέχρι τον κόμβο της Δουκίσσης Πλακεντίας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνάντηση Νίκου Ταχιάου με τη Δήμαρχο Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου για το μετρό και αυτοψία στο Flyover
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Από την Πέμπτη 30 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 Μαΐου
Κινητοποίηση μετά από καταγγελίες για παράνομο έργο 480 τ.μ. στον αιγιαλό των Αλυκών
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης χειρουργικής επέμβασης το κορίτσι υπέστη επανειλημμένες ανακοπές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Λόγω δοκιμών για την επέκταση προς την Καλαμαριά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους
Τι ισχύει με τις μεγάλες αλυσίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.