- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέμπη - Σύγκρουση τρένων: Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή από τραυματία
Η πρώτη αγωγή από επιβάτη στο μοιραίο τρένο, που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Η οικογένεια πολυτραυματία κατέφυγε στη Δικαιοσύνη μετά την τραγωδία στα Τέμπη που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 46 ανθρωπούς, ενώ δεκάδες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.
Ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης ανέφερε στην ΕΡΤ ότι η αγωγή περιλαμβάνει «την επικίνδυνη σωματική βλάβη που έχει υποστεί ο εντολέας του, καθώς έχει σπάσει τα πλευρά του και έχουν μπει γυαλιά στα μάτια του, ενώ βάζει και μια άλλη παράμετρο του ενδεχόμενου δόλου σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Κινδύνευσε δηλαδή να πεθάνει και ακόμη και τώρα είναι σε μια κατάσταση που οι γιατροί προσπαθούν να επουλώσουν τα τραύματά του».
Ο 42χρονος άνδρας νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Παράλληλα, κατήγγειλε ότι τα άτομα που ήταν μέσα στην αμαξοστοιχία ήταν πιθανότατα πολύ περισσότερα από 350, αφού μπήκαν και άνθρωποι χωρίς εισιτήριο. Γι' αυτό και, όπως είπε, η εταιρεία δεν έχει αναφέρει ακόμη ακριβή αριθμό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα την Παρασκευή
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σηκώθηκαν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Μετά από διακοπή ρεύματος
«Παρά τις δυσκολίες, τα κατάφερα»
Έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η τραγωδία του Ματιού και το στοίχημα για ένα κράτος που προλαμβάνει
Ο Θεοφάνης και η σύζυγός του Διανελία θα καθίσουν μαζί στα φοιτητικά έδρανα
Οι βάσεις με τη μεγαλύτερη άνοδο και πτώση
Η σπουδαία δισκογραφική πορεία του
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»
Πώς διαμορφώθηκαν φέτος οι Βάσεις
Είχε πάει για μπάνιο στην παραλία
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πάνω από 9.700 τα κενά στα πανεπιστήμια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.