- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χωρίς Μετρό και Προαστιακό σήμερα η Αθήνα λόγω 24ωρης απεργίας
Πώς κυκλοφορούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ
Μετρό - Απεργία - Δεν κυκλοφορούν οι συρμοί - Η ανακοίνωση των εργαζομένων
Χωρίς Μετρό είναι σήμερα Πέμπτη (02.03.2023) η Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία.
Οι εργαζόμενοι στο Μετρό αναφέρουν πως η απεργία προκηρύχτηκε με αφορμή και το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Παράλληλα, καταγγέλλουν τις ελλείψεις στη λειτουργία και τη συντήρηση των συρμών.
Απεργία και στον Προαστιακό, με τα τρένα να μην κυκλοφορούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Ηλεκτρικός, Τραμ και λεωφορεία κυκλοφορούν κανονικά.
Χωρίς Μετρό σήμερα η Αθήνα - Η ανακοίνωση των εργαζομένων
«Το Σωματείο μας θρηνεί μαζί με όλη την κοινωνία για το τραγικό θανατηφόρο δυστύχημα στους ελληνικούς σιδηροδρόμους
Δεκάδες συνάνθρωποι μας χάθηκαν και άλλοι τόσοι τραυματίστηκαν στον βωμό του ιδιωτικού κέρδους και της αδιαφορίας των υπευθύνων.
Χρόνια τώρα το σωματείο μας καταγγέλλει τεράστιες ελλείψεις σε υλικά, ανταλλακτικά, αναλώσιμα συντήρησης και για την τεράστια έλλειψη σε προσωπικό για όλες τις ειδικότητες λειτουργίας και συντήρησης, που αναγκάζουν το υπάρχων προσωπικό σε εξαντλητικά ωράρια εργασίας με ότι αυτόσυνεπάγεται.
Τα προβλήματα μας είναι κοινά με τον ΟΣΕ και όποιος δεν το παραδέχεται απλά εθελοτυφλεί. Για όλους τους παραπάνω λόγους θέλοντας το θανατηφόρο ατύχημα που έγινε να είναι το τελευταίο, διατρανώνουμε την αγανάκτηση μας και κηρύσσουμε απεργία από τις 06:00 το πρωί έως τις 24:00 το βράδυ για την Πέμπτη 2/3/2023» αναφέρει η ανακοίνωση των εργαζομένων του Μετρό για την 24ωρη απεργία.
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ για την 24ωρη απεργία στο Μετρό
«Η ΣΤΑΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό δεν θα λειτουργήσουν από τις 6 το πρωί ως τα μεσάνυχτα, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση σωματείου εργαζομένων αργά το βράδυ της Τετάρτης, να κηρύξει απεργιακή κινητοποίηση. Η Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς - Κηφισιά και το Τραμ θα λειτουργήσουν κανονικά.
»Ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη από το επιβατικό κοινό, για την ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που θα συναντήσει στις μετακινήσεις του».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.