Ελλαδα

Νεκρός βρέθηκε ο 44χρονος Νίκος Αεράκης που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη

Μετά από 13 ημέρες ερευνών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Missing alert για την εξαφάνιση του 44χρονου Νίκου Αεράκη
© Χαμόγελο του Παιδιού

Κρήτη: Νεκρός ο 44χρονος Νίκος Αεράκης - Η εξαφάνισή του στις 16 Φεβρουαρίου και ο εντοπισμός του πτώματός του 13 μέρες μετά

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 44χρονου Νίκου Αεράκη στην Κρήτη. Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε βράχια στην περιοχή Παντάνασσα. 

Ο 44χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης (1.3). Μόλις εχθές, Τρίτη (28.2) είχε ξεκινήσει νέος κύκλος ερευνών για τον εντοπισμό του, οι οποίες είχαν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Ροδιάς και του Παλαιοκάστρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος άνδρας είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στις 16 Φεβρουαρίου. Πήγε άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου εξετάστηκε, ωστόσο οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό και τον έδιωξαν.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος εξακολουθούσε να διαμαρτύρεται πως δεν είναι καλά και έτσι, μετά την αλλαγή εφημερίας, επισκέφτηκε το ΠΑΓΝΗ, όπου επίσης μη διαπιστώνοντας κάτι ανησυχητικό τον έδιωξαν λέγοντάς του πως βρίσκεται σε κρίση πανικού εξαιτίας του τροχαίου. Το ίδιο βράδυ και ενώ συνέχιζε να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, η μητέρα του τον παρότρυνε να πάνε ξανά σε γιατρό να τον εξετάσει, με τον ίδιο να φεύγει και να εξαφανίζεται από το σπίτι.

Επιχείρηση του λιμενικού για την ανάσυρση του πτώματος στην Παντάνασσα Ηρακλείου

Με πληροφορίες από neakriti.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ