- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αναστέλλεται η στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη
Στις 10:30 ξεκινούν τα δρομολόγια
Αναστέλλεται η στάση εργασίας στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη - Στις 10:30 ξεκινούν τα δρομολόγια
Την αναστολή της στάσης εργασίας στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) σήμερα 1 Μαρτίου 2023 ανακοίνωσε η Ένωση Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ μετά από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.
Τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς - Κηφισιά» σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑ.ΣΥ. θα ξεκινήσουν στις 10:30 το πρωί, ( έως ότου να προσέλθουν οι εργαζόμενοι στα πόστα τους) μετά την αναστολή της στάσης εργασίας σωματείου εργαζομένων.
«Με βαθιά θλίψη στις καρδιές μας για το τραγικό σημερινό δυστύχημα, το μεγαλύτερο ίσως στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως ένδειξη πένθους στην εθνική τραγωδία αναστέλλουμε την σημερινή μας κινητοποίηση. Οι καρδιές όλων σήμερα χτυπάνε εκεί στα Τέμπη.Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.