- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» - Φθιώτιδα: Η πυκνή χιονόπτωση, τα προβλήματα στην περιοχή και οι «ντυμένες» στα λευκά βάρκες
Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έντυσε στα χιόνια και τη Φθιώτιδα. Οι νιφάδες έφτασαν παραθαλάσσια και ο χιονιάς το έστρωσε ακόμη και πάνω στις βάρκες.
Τα βίντεο που δημοσιεύουν τοπικές ιστοσελίδες είναι ενδεικτικά της σφοδρής χιονόπτωσης στην περιοχή της Γλύφας, του Βαθυκοίλου, των Ραχών και γενικά στο Δήμο Στυλίδας. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, στη Γλύφα, το χιόνι δίπλα στη θάλασσα έφτασε τους 40 πόντους. Και στη Λοκρίδα το χιόνι είναι αρκετό, ειδικά στον Δήμο Λοκρών και λιγότερα στον Δήμο Καμένων Βούρλων.
Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έβαλε σε λευκό τοπίο τα φλαμίνγκο
Η κάμερα του Up Drones κατέγραψε μοναδικές εικόνες από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» στη Φθιώτιδα. Στις περιοχές του Μαρτίνου και της Αταλάντης τα χιόνια έχουν φτάσει μέχρι τη θάλασσα και τα φλαμίνγκο ζουν στις πληγείσες περιοχές υπό ακραία καιρικά φαινόμενα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού
Αναζητούνται οι υπεύθυνοι καταστήματος
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιον κρατούμενο εστιάζουν οι Αρχές
Ποιος είναι ο ρόλος τους
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Επανεκκίνησε χθες, μετά τη θερινή διακοπή, η διαδικασία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.