- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» - Φθιώτιδα: Η πυκνή χιονόπτωση, τα προβλήματα στην περιοχή και οι «ντυμένες» στα λευκά βάρκες
Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έντυσε στα χιόνια και τη Φθιώτιδα. Οι νιφάδες έφτασαν παραθαλάσσια και ο χιονιάς το έστρωσε ακόμη και πάνω στις βάρκες.
Τα βίντεο που δημοσιεύουν τοπικές ιστοσελίδες είναι ενδεικτικά της σφοδρής χιονόπτωσης στην περιοχή της Γλύφας, του Βαθυκοίλου, των Ραχών και γενικά στο Δήμο Στυλίδας. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, στη Γλύφα, το χιόνι δίπλα στη θάλασσα έφτασε τους 40 πόντους. Και στη Λοκρίδα το χιόνι είναι αρκετό, ειδικά στον Δήμο Λοκρών και λιγότερα στον Δήμο Καμένων Βούρλων.
Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έβαλε σε λευκό τοπίο τα φλαμίνγκο
Η κάμερα του Up Drones κατέγραψε μοναδικές εικόνες από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» στη Φθιώτιδα. Στις περιοχές του Μαρτίνου και της Αταλάντης τα χιόνια έχουν φτάσει μέχρι τη θάλασσα και τα φλαμίνγκο ζουν στις πληγείσες περιοχές υπό ακραία καιρικά φαινόμενα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.