Ελλαδα

Απατημένος σύζυγος πυροβόλησε τον εραστή της γυναίκας του

«Μη μιλάς, πέθανες τώρα και προχώρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Για απαγχονισμένο άνδρα στο Μοσχάτο ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί
Για απαγχονισμένο άνδρα στο Μοσχάτο ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί © EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Καρδίτσα: Τον εραστή της γυναίκας του πυροβόλησε απατημένος σύζυγος - Οι καταθέσεις - «Μη μιλάς, πέθανες τώρα και προχώρα»

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε στην Καρδίτσα πριν από μερικές μέρες. Συγκεκριμένα, ένας απατημένος σύζυγος φέρεται να πυροβόλησε τον εραστή της γυναίκας του προ λίγων ημερών.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε έξω από ένα κομμωτήριο στην περιοχή του Δενδροποτάμου στην Καρδίτσα με πρωταγωνιστές να είναι δύο μέλη γνωστών οικογενειών του κάμπου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και την ένορκη κατάθεση που έδωσε ένας εκ των αυτοπτών μαρτύρων και συγγενής του θύματος, ο δράστης φέρεται να έστειλε μήνυμα στο θύμα στο Facebook, ζητώντας του να συναντηθούν για να συζητήσουν σχετικά με την αγοροπωλησία πολυτελών αυτοκινήτων στην Αθήνα.

«Μιλήσαμε το πολύ 3 λεπτά και τότε ακούω ένα αμάξι να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να πατάει φρένο ακριβώς μπροστά μας» φέρεται να αναφέρει στην κατάθεση του ο ξάδερφος του θύματος σύμφωνα με το protothema.gr και πρόσθεσε:

«Το ίδιο πρόσωπο που του είχε στείλει μήνυμα στο facebook για να μιλήσουνε σχετικά με τα αυτοκίνητα, κατεβαίνει από το Ι.Χ. και δίνει σε έναν άλλον άντρα που ήταν παρών στο περιστατικό ένα πιστόλι, ίσως Glock. Έπειτα αυτός με το πιστόλι αρπάζει τον ξάδερφό μου και του το βάζει στο κεφάλι και του λέει "μη μιλάς, πέθανες τώρα και προχώρα"».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ