- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Άγριος καυγάς μέσα σε λεωφορείο - Ένας άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο
Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας άνδρας έπειτα από καυγά, μέσα σε λεωφορείο της γραμμής 11, μπροστά ακριβώς από το Γαλλικό Ινστιτούτο επί της Λεωφόρου Στρατού στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, όλα συνέβησαν περίπου στις 20:10, όταν ο άνδρας που τραυματίστηκε ανέβηκε στο λεωφορείο. Εκεί, φαίνεται ότι ο ίδιος δε χωρούσε, καθώς κοντά στην πόρτα του οχήματος βρίσκονταν ένας άλλος επιβάτης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες Ρομά, μαζί με τα τρία του παιδιά, ενώ κρατούσε και ένα καρότσι.
Αυτή ήταν η αφορμή που ξεκίνησε η λογομαχία. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, για να καταλήξουν οι δύο άνδρες στα χέρια.
«Ήμουν πολύ πίσω… Ακούσαμε έναν καβγά. Ένα άτομο Ρομά με τα παιδιά του λογομάχησε με έναν κύριο μέσα στο λεωφορείο. Το περιστατικό συνέβη όταν ο άνδρας ανέβηκε στη στάση του Δημαρχείου και ο Ρομά με τα τρία παιδία του άρχισε να τον χτυπάει», δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας Α. Δ. στο GRTimes.
Κατά τη διάρκεια του καυγά, ο άνδρας που επιβιβάστηκε στο λεωφορείο τραυματίστηκε στο πόδι ελαφρά. Αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος».
Επιπλέον, ο άνδρας που τον ξυλοκόπησε, προσήχθη από τις Αρχές που έσπευσαν επί τόπου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές ανηλίκων στα νοσοκομεία
Τι αναφέρει διεθνής μελέτη
Τι ισχύει για Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης, MyMarket και Lidl
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Μέχρι πότε παραμένει κρεμασμένο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.