Ελλαδα

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ τώρα στο Ζεφύρι

Πάνοπλοι αστυνομικοί στην περιοχή

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ τώρα στο Ζεφύρι
© Athens Voice

Πυροβολισμός 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ αυτή την ώρα στο Ζεφύρι

Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που πυρπόλησαν το αστικό λεωφορείο στο Ζεφύρι, πραγματοποιούν αυτή την ώρα δυνάμεις της αστυνομίας.

Πρόκειται για αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες της δημόσιας τάξης και Ασφάλειας οι οποίοι στοχεύουν όχι μόνο να εντοπίσουν τους δράστες των χθεσινοβραδινών επεισοδίων αλλά και για να εντοπίσουν στοιχεία για τον δράστη των πυροβολισμών προχθές, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αστυνομικών της ΟΠΚΕ και τέλος, την προσπάθεια αποτροπής νέων επεισοδίων στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί είναι πάνοπλοι και κινούνται με επιχειρησιακό σχέδιο που έχει εκπονηθεί ειδικά για την συγκεκριμένη περιοχή, για τέτοιου είδους καταστάσεις.

Η κατάσταση είναι τεταμένη καθώς οι ομάδες των Ρομά τα τελευταία 24ωρα, μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη, αντιδρούν, προκαλώντας επεισόδια. Η πυρπόληση του αστικού λεωφορείου αλλά και το πλιάτσικο και ο εμπρησμός καταστήματος με ελαστικά στον Ασπρόπυργο, είναι πράξεις που δείχνουν ότι οι αντιδράσεις όχι μόνο δεν βαίνουν μειούμενες αλλά αντιθέτως, δείχνουν μια προοδευτική εξέλιξη. Η οποία φυσικά, όπως λένε οι επιτελείς της ΕΛΑΣ, πρέπει να ανακοπεί.

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ τώρα στο Ζεφύρι
© Athens Voice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ