- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την πήρε για οτοστόπ και τον λήστεψε - Πώς εξαπατήθηκε ο 76χρονος
Κακή κατάληξη είχε το «έλα να με πας στο χωριό» στη Ρόδο
Ληστεία 76χρονου στη Ρόδο: Εξαπατήθηκε από γυναίκα την οποία πήρε για οτοστόπ - Πώς εξαπάτησαν τον ανύποπτο άνδρα μαζί με τον συνεργό της.
Θύμα ληστείας από μια γυναίκα την οποία πήρε στο αυτοκίνητό του μετά από oτοστόπ έπεσε ένας 76χρονος στη Ρόδο.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:45 το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) όταν ο 76χρονος, ο οποίος κατοικεί στις Μαρίτσες, είδε μια γυναίκα να του κάνει oτοστόπ στην επαρχιακή οδό Καλαμώνα-Μαριστών.
Όταν η γυναίκα μπήκε στη θέση του συνοδηγού είπε στον 76χρονο, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο ΑΤ Ιαλυσού, «έλα να με πας στο χωριό».
Αντί για αυτό, όμως, σύμφωνα με τον 76χρονο, εκείνη τη στιγμή ένα άλλο αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος σταμάτησε μπροστά στο δικό του, η γυναίκα που είχε κάνει το οτοστόπ τον έσπρωξε πίσω στο κάθισμα και ένας άνδρας με κεφαλοκλείδωμα τον ακινητοποίησε.
Κατά την καταγγελία του 76χρονου η γυναίκα στη συνέχεια έψαξε τις τσέπες του και εκεί βρήκε και πήρε 2.500 ευρώ. Μετά τη ληστεία, δε, η γυναίκα και ο συνεργός της μπήκαν στο κόκκινο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, την έρευνα για την ληστεία έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.