Ελλαδα

Συνελήφθη άνδρας στον Πειραιά για σεξουαλικές επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες

Θα υποβληθεί αίτημα για δημοσιοποίηση των στοιχείων του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βία - Κακοποίηση
© Pixabay

Πειραιάς: Συνελήφθη άνδρας που προσπάθησε να κακοποιήσει νεαρά κορίτσια - Πώς δρούσε

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε την Κυριακή ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος μέσα σε δύο εβδομάδες είχε επιτεθεί σε επτά νεαρά κορίτσια, που προσπάθησε να κακοποιήσει.

Σύμφωνα με αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά, τα επιβεβαιωμένα θύματα έως τώρα είναι όλα κορίτσια ηλικίας 15 έως 21 ετών.

Δύο από τα θύματα του δράστη αντιστάθηκαν σθεναρά με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να τις ξυλοκοπήσει με ιδιαίτερη μανία προτού τις εγκαταλείψει.

Σε όλες τις περιπτώσεις, ο δράστης -αλβανικής καταγωγής- παραμόνευε τα θύματά του σε απόμερους δρόμους του Πειραιά. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα θύματα, τα οποία δεν έχουν εμφανιστεί ενώπιον των αρχών για να καταγγέλλουν τις σε βάρος τους επιθέσεις. Για αυτό τον λόγο, θα τεθεί προς τις εισαγγελικές αρχές αίτημα για την δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα θύματα αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα στο πρόσωπο του κατηγορούμενου τον άνθρωπο που τους επιτέθηκε.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών προκειμένου να απολογηθεί.

Οι επτά επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε μικρό χρονικό διάστημα. Η συχνότητα πάντως δεν επηρεάζει την ποινική μεταχείριση του δράστη και το ύψος της ποινής, το ύψος της οποίας, εάν βρεθεί ένοχος, θα κριθεί κυρίως από το εάν έχει τελεστεί βιασμός ή όχι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.