- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η χάρη της Νάξου έφτασε μέχρι και την Βραζιλία - Το εκτενές αφιέρωμα του CNN
Αποθέωση του νησιού που συνδυάζει διακοπές, γαστρονομία και ιστορία
Αφιέρωμα του CNN Βραζιλίας στη Νάξο - Αποθέωση του νησιού που συνδυάζει διακοπές, γαστρονομία και ιστορία
«Η Νάξος είναι εκείνο το είδος του τόπου που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλης της οικογένειας κατά τη διάρκεια των διακοπών, προσφέροντας ταυτόχρονα μαθήματα ιστορίας, μυθολογίας και μεσογειακής κουζίνας. Είναι μοναδικό το αίσθημα να αναπνέει κανείς την ιστορία χιλιάδων ετών και ταυτόχρονα να απολαμβάνει όλες τις σύγχρονες τάσεις διασκέδασης σαν να είναι στην Ίμπιζα», τονίζεται στο άρθρο που «ταξιδεύει» τους εκατομμύρια αναγνώστες του CNN από όλη την Αμερική στα γαλαζοπράσινα νερά, τους αρχαίους ναούς, τα παραδοσιακά χωριά, τις βυζαντινές εκκλησίες και τα κάστρα του νησιού της Αριάδνης.
Ειδική αναφορά γίνεται στη γαστρονομία της Νάξου με αποκορύφωμα την πατάτα λόγω της γλυκιάς και ιδιαίτερης γεύσης της. Παράλληλα με το ταξιδιωτικό αφιέρωμα, βίντεο του προορισμού που γυρίστηκαν από τη δημοσιογραφική ομάδα, αναμεταδίδονται σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Βραζιλίας παρακινώντας τους τηλεθεατές να αποφύγουν τα τετριμμένα και να ανακαλύψουν το Κυκλαδίτικο «νησί των θεών» ακόμη και μετά τον Αύγουστο.
«Η αυξημένη τουριστική ροή στη Νάξο συνεχίστηκε και τον Σεπτέμβριο σημειώνοντας νέο ρεκόρ ακτοπλοϊκών αφίξεων, ενισχυμένων κατά 6,4% σε σύγκριση με το 2019. Ο προορισμός αποτέλεσε πόλος έλξης για τουρίστες από πολλές Ευρωπαϊκές αγορές και την Αμερική, τάση που επιδιώκουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω προβάλλοντας από τώρα εναλλακτικά ενδιαφέροντα εκτός από το κλασσικό μοντέλο ήλιος - θάλασσα», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.