Ελλαδα

Παλαιό Φάληρο: Προφυλακιστέος ο 45χρονος «βιαστής με το τατουάζ»

Μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 45χρονος βιαστής του Παλαιού Φαλήρου οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή
Ο 45χρονος βιαστής του Παλαιού Φαλήρου οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Παλαιό Φάληρο - «Βιαστής με το τατουάζ»: Η απόφαση για την προφυλάκισή του - Το χρονικό του βιασμού και της σύλληψής του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα ο 45χρονος «βιαστής με το τατουάζ», ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε 34χρονη γυναίκα κοντά σε στάση λεωφορείου, ενώ αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο

Ο 45χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του ανακριτή, μετά από την ολιγοήμερη προθεσμία που είχε λάβει προκειμένου να απολογηθεί. 

Απολογείται ο "βιαστής με το τατουάζ" | 3/11/2022 | ΕΡΤ

Παλαιό Φάληρο - «Βιαστής με το τατουάζ»: Τι είχε πει στην πρώτη του κατάθεση προανακριτικά

Κατά πληροφορίες, ο 45χρονος στην πρώτη του κατάθεση στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, υποστήριξε ότι δεν έχει επιτεθεί σε άλλη γυναίκα και ότι δεν φταίει αυτός, αλλά η κοκαΐνη και οι μπύρες που ήπιε την ημέρα του διπλού χτυπήματος στο Παλαιό Φάληρο. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ήταν ψυχρός και απόλυτα συνειδητοποιημένος για τις πράξεις του, υποστηρίζοντας ότι ανάμεσα στις δύο επιθέσεις, το βράδυ του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής, τριγυρνούσε σαν χαμένος στους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου.

Ο «βιαστής με το τατουάζ» υποστήριξε ότι βράδυ της 22ας Οκτωβρίου είχε μεταβεί στην πλατεία Βάθη, όπου αγόρασε κοκαΐνη, έκανε χρήση και βρισκόταν σε υπερδιέγερση. «Η κοκαΐνη και το αλκοόλ που είχα πάρει λίγο νωρίτερα ευθύνονται για όσα έκανα. Δεν είχα συναίσθηση των πράξεών μου μετά τη χρήση ναρκωτικών. Ό,τι έκανα, το έκανα τυχαία όταν είδα τις δύο γυναίκες στον δρόμο». Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φέρεται να κατέθεσε πως «το έκανα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ήθελα να κάνω σεξ. Η πρώτη κοπέλα κόρναρε συνεχώς και φοβήθηκα και έτρεξα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ και πέτυχα την άλλη στη στάση».

Παλαιό Φάληρο - «Βιαστής με τα τατουάζ»: Πώς διέφυγε στην Αλβανία

Ο «βιαστής με τα τατουάζ» ισχυρίστηκε ότι αφού βίασε την κοπέλα στη στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο, πήγε στο σπίτι του. Κατάλαβε ότι τον ψάχνουν όταν είδε το τατουάζ του στην τηλεόραση. «Έφυγα στην Αλβανία μόλις το είδα», φέρεται να κατέθεσε, αποκαλύπτοντας το πώς διέφυγε από τη χώρα. Όπως περιέγραψε από την Αθήνα πήρε ταξί μέχρι την Κακαβιά και από εκεί οδηγήθηκε στον Αυλώνα. Ο 45χρονος βιαστής έμενε σε διάφορα σημεία στην Αλβανία, αλλά και σε σπίτι συγγενικού του προσώπου. Μόλις αυτοί που τον φιλοξενούσαν κατάλαβαν τον λόγο για τον οποίο έφυγε από την Ελλάδα τον χτύπησαν. Ο ίδιος εκτιμά ότι οι άνθρωποι που τον φιλοξενούσαν ήταν τα άτομα που ειδοποίησαν τις αλβανικές αρχές.

Παλαιό Φάληρο - «Βιαστής με τα τατουάζ»: Πώς έφτασε στα θύματά του

Σύμφωνα με την κατάθεση του 45χρονου βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, την πρώτη κοπέλα την είχε εντοπίσει όταν μπήκε στο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αμφιθέας. Μόλις η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, ο 45χρονος φοβήθηκε μήπως γίνει αντιληπτός από κατάστημα που ήταν ανοικτό και τον κυνηγήσουν. Εκείνος άρχισε να τρέχει και μόλις σιγουρεύτηκε ότι δεν τον κατεδίωκαν, έκανε βόλτες στα στενά της περιοχής.

Τα ξημερώματα της Κυριακής εντόπισε στη στάση Αγία Σκέπη τη 34χρονη, την πλησίασε και τη ρώτησε μια πληροφορία για λεωφορείο της Γλυφάδας. Η γυναίκα, χωρίς να υποψιαστεί κάτι, έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο και πήγε να τσεκάρει μέσω app, ώστε να τον βοηθήσει. Τότε, ο «βιαστής με το τατουάζ» της άρπαξε το τηλέφωνο και με την απειλή μαχαιριού, την έσυρε στο πάρκο Νερού όπου και την κακοποίησε σεξουαλικά. Και οι δύο γυναίκες είπαν στους αστυνομικούς ότι ο δράστης μύριζε αλκοόλ.

Στον ανακριτή σήμερα ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου | Πρώτη Εικόνα | 03/11/2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ