Ελλαδα

Τροχαίο με παράσυρση πεζής στο Περιστέρι - Η ΕΛ.ΑΣ ζητεί πληροφορίες

Ο οδηγός της μηχανής εξαφανίστηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας σε δρόμο της Αθήνας
Περιπολικό της Αστυνομίας σε δρόμο της Αθήνας © EUROKINISSI

Τροχαίο στο Περιστέρι - Παράσυρση πεζής από διερχόμενη μηχανή - Άφαντος ο οδηγός - Αναζητείται από την Αστυνομία

Για το τροχαίο στο Περιστέρι με θύμα μια πεζή γυναίκα αναζητά πληροφορίες η Αστυνομία. Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, περίπου στις 12:20, στη συμβολή των οδών Αγ. Ιεροθέου και Κάκτου.

Μοτοσικλέτα, αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας, παρέσυρε τη γυναίκα. Η μηχανή βρισκόταν στην οδό Κάκτου με κατεύθυνση από την οδό Κυκλάμινων προς την οδό Ιωαννίνων.

Ο οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος. Η πεζή γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά.

Τροχαίο στο Περιστέρι - Άφαντος ο οδηγός που παρέσυρε την πεζή

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, είναι νεαρής ηλικίας, κοντοκουρεμένος και φορούσε κίτρινη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρη φόρμα, μαύρα-λευκά παπούτσια και μαύρο σακίδιο πλάτης.

Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα είναι πιθανόν μάρκας HONDA μοντέλου INNOVA και φέρει μπροστά και στη ποδιά μαύρα πλαστικά, πίσω μπλε πλαστικά, λευκή σέλα και ένα λευκό αυτοκόλλητο αριστερά στα πλαστικά κάτω από τη σέλα, ενώ δεν φέρει καθρέφτες.

Σοβαρά τραυματισμένη η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή στο Περιστέρι

Όσον αφορά την πεζή που παρασύρθηκε, τα στοιχεία της δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Προσδιορίζεται ηλικιακά άνω των 60 ετών, αδύνατης σωματικής διάπλασης (50 με 60 κιλά), ύψους 1,50 έως 1,60 μ., έχει λευκά κοντά μαλλιά, καστανά μάτια, κρεατοελιά στο αριστερό μέρος του προσώπου ανάμεσα στο κάτω χείλος και στο πιγούνι, φέρει τεχνητή άνω και κάτω οδοντοστοιχία, ενώ κατά την ώρα του ατυχήματος φορούσε μαύρο πουά παντελόνι, μαύρα πάνινα παπούτσια, σταυρό στο λαιμό της και βέρα, η οποία στο εσωτερικό της αναγράφει τα ονόματα «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» και «ΜΗΝΑ» ή «ΡΕΝΑ» και την ημερομηνία «14/02/1961» και «14/09/1961».

Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα τόσο του οδηγού της μηχανής όσο και της σοβαρά τραυματισμένης γυναίκας να επικοινωνήσει με το Α' Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210-5788619, 210-5788600 & 210-5788601.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ